Viimsi Hawaii Express
Viimsi Hawaii Express
Me kõik, mina kaasa arvatud, kipume siis mölisema, kui midagi ei meeldi . Õiglane oleks ka siis suu lahti teha, kui miski meeldib. Tahaksin tänada Viimsi Hawaiid, kes on terve suve kannatanud ühte tüütut klienti ja olnud alati viisakas ja kõik mu rattad proffessionaalselt korda teinud.Eriline tänu muidugi Tarmo Koplile , sest tema see kuldsete kätega mehaanik on olnud ja teda toetas varuosade leidmisel Meelis Kaar .Ja see, et kõiki varuosi pole alati samas poes, vaid mõned jupid tõin Piritalt ise, et kiiremini alla saada on vähemalt praegusel ajal täiesti normaalne nähtus.
Re: Viimsi Hawaii Express
Tore et rahul oled, aga kas sellesks pidi uue teema tegema. Kas varasem post samanimelises teemas polnud piisavalt tõhus?
Ratas on minu hobi, mitte elu
Re: Viimsi Hawaii Express
Ei olnud piisavalt tõhus, kuna soovisin pealkirja panna poe täisnime, et poleks valesti arusaamisi. Pärast võtab mõni veel kõne keeleinspektsiooni ja jama kui palju.Gunnar kirjutas:Tore et rahul oled, aga kas sellesks pidi uue teema tegema. Kas varasem post samanimelises teemas polnud piisavalt tõhus?