Kunagi oli juttu, et ET Bike omanikud on lohakad ja mugavad.
Tahaks foorumi kaaslastelt küsida kuidas nüüd lood on, et kas on mõtet sealt komplekset ratast tellida, mis maksab ikka päris palju?
Kardan,et äkki saan üle!
ET Bike
Re: ET Bike
Rennes, tänud toetamast! Mina kindlasti alt ei vea, sest ma ei osale ET-Bike igapäevatöös juba üle aasta. Nii palju kui kursis olen, siis Focuste müügiga ei ole tarneprobleeme olnud. Rattad komplekteeritakse Saksamaa tehases ja tarned ei sõltu seetõttu Taiwani tootmis- ja logistikaprotsesside eripäradest.
Re: ET Bike
Mina olen ostnud erinevat masti vidinaid nii Hobispordist kui ET-Bike'ist ja mõlemad kogemused on olnud meeldivad. Mõlemate poodide asjapulgad liiguvad siingi ringi ning mul ei ole küll mingit sellist infot, et keegi kundesid teadlikult üle laseks. Ilma laoseisuta või väga väikese lao peal toimivad firmad sõltuvad mõistagi logistikast ja tarnijate laoseisu täpsusest. Kui kõhkled, lase ET-Bike'il saadavust ja tarneaega kinnitada. ET-Bike'ile on ette heidetud seda, et veebis olev kinnitus kauba laosolemisest ei ole reaalsusega kooskõlas, aga loodetavasti on nad vahepeal inventuuri teinud ja asjad korda saanud.
P.S.Tarmo, LinkedIn väidab, et sinunimelisi on nende juures kirjas kaks - üks Big Blue ja teine Biketrade juures töötav .
P.S.Tarmo, LinkedIn väidab, et sinunimelisi on nende juures kirjas kaks - üks Big Blue ja teine Biketrade juures töötav .