Giant Aluxx raamil on sadulaposti kinnituse ja selle juures oleva keevituse vahele tekkinud mõra. Kuna raami garantii on 5 aastat, ja mu ratas jookseb alles kolmandat hooaega, arvasin oma sinisilmsuses, et Hawaii Express, kust ma oma ratta soetasin vahetab mu raami välja, või parandab (keevitus?) praeguse. Viisin eile siis oma ratta Piritale ja seal võeti see vastu. Öeldi, et peamehaanik tuleb esmaspäeval ja vaatab asja üle. Lubasid helistada.
Ootasin, siis täna terve päeva ja nüüd õhtul helistasin et uurida misjärgus asi on.

Pärast mitmekordseid suunamisi ühendati mind lõpuks töökojaga. Kui olin neile oma jutu ära rääkind, (a'la eile tõin ratta) siis paluti oodata.
Lõpuks ütles mingi mehaanik, et kahjuks raamile garantii ei kehti, kuna sadulakelk on viimases asendis(!!!) Kui neile viisakalt meelde tuletasin, et sadul on küll taha lükatud, aga ta on sadula reguleerimispiirides, mitte sealt jõuga kaugemale nihutatud, ei osatud selle peale midagi tarka kosta.
Siis öeldi veel, et sadulapost on liiga kõrgele tõstetud. Ei tea küll, mille järgi nad selle järelduse tegid, sest kui ma eile ratta töökotta viisin, tõmmati esimese asjana sadulapost välja, ja keegi ei öelnd midagi selle liigse kõrguse kohta(!!!).
Kui protestisin, et kuulge kuulge nii see asi nüüd küll ei käi ,soovitati tarbjakaitsesse pöörduda, või vastu võtta nende "suurepärane" pakkumine, milleks on see ,et ostan (!) neilt mingi Scott MX 5 raami (hind ca. 3000 tuhat - "arvestatav allahindlus", kaal ca. 2 kilo, minu praegune Gianti raam ca. 1700 gr) ja mu ratta jupid tõstetakse sinna tasuta