Tere
Algavaks hooajaks uusi rattariideid otsides leidsin netist heade hindadega aga kahtlase koha http://www.dhgate.com/wholesale/bicycle+wear.html
Kas keegi on sealt tellinud või oskab midagi head/halba rääkida selle lehekülje(müüjate) kohta.
Vastu tuult!
Rainer
Kaubad otse Hiina tehastest?
Re: Kaubad otse Hiina tehastest?
Ma ei oska muud kosta kui, et ära impordikäibekat unusta.
Re: Kaubad otse Hiina tehastest?
Kogemus olemas Hiina komplektiga, sai tellitud eelmine kevad puhtalt prooviks. Materjalid enamvähem, pehmendus oli ka pükstel ok. Siiski mõningad õmblused väga kehvalt tehtud ja hakkasid hõõruma samuti visuaalne kvaliteet pole ikka päris see. Lisaks on õige suuruse rihtimine suht gemüüse, mul püksid ok aga särk samast komplektist lotendav.
Ühesõnaga saad seda mille eest maksad, mina neid Hiinakaid isiklikult enam ei taha. Kui sul on kapis miskeid kvaliteet rattariideid ala Sportful, Biemme, Castelli, Doltcini jne.....mõistad peale esimest pikemat sõitu, et need odavad on huinjaaa. Samas niipalju kui on inimesi on erinevaid maitseid, seega proovi järgi, kui rahast kahju ei ole.
Kui meeldima hakkavad võin oma komplekti ka sulle maha müüa 25 euri, särk täitsa kasutamatta ja pakendis
Ühesõnaga saad seda mille eest maksad, mina neid Hiinakaid isiklikult enam ei taha. Kui sul on kapis miskeid kvaliteet rattariideid ala Sportful, Biemme, Castelli, Doltcini jne.....mõistad peale esimest pikemat sõitu, et need odavad on huinjaaa. Samas niipalju kui on inimesi on erinevaid maitseid, seega proovi järgi, kui rahast kahju ei ole.
Kui meeldima hakkavad võin oma komplekti ka sulle maha müüa 25 euri, särk täitsa kasutamatta ja pakendis