Telliks...
http://www.actionsports.de/index.php?language=gb
Transporditasu on 9,90 eur, mille jagan tellijate vahel summapõhiselt.
Tellida võib julgelt ka jookse ja suuremaid asju.
Tellimused palun saatke järgmisel e-maili aadressil: kirsa.ee ätt gmail.com
Meili märkige juurde, mis linna tuleks hiljem kaup transportida.
Kirsa
www.actionsports.de tellimus 13.juuni. 2013
Re: www.actionsports.de tellimus 13.juuni. 2013
Selle tellimusega läks nüüd kiiruse osas veidi nihu.
Teen mina 14 juuni kenasti tellimuse ära, raha broneeritakse ka krediitkaardilt kohe ära ja saadetakse e-mail et tellimus käes, tegeleme - nagu ikka.
Ootan siis mina rahulikult mitu päeva. Järsku tuleb kiri, et näe asjad olemas, aga enne pakki teele ei pane kui sa meile raha ülekandega annad.
Vaatan siis panka, tõesti raha pole ära võetud aga broneering istub endiselt üleval.
Kirjutasin siis vastu et kannaks heameelega, aga te olete kogu mu raha ära broneerinud ja ma valisin maksemeetodiks krediitkaardi.
Peale mitmeid konarlikus saksa-inglisekeeles edasi-tagasi kirju nad tühistasid mu tellimuse ära ja vabastasid raha. Tegin nüüd kohe uuesti tellimuse ja õnnestus. Loodetavasti pakk on juba kenasti koos, nüüd ehk hakkab asi liikuma.
Ühesõnaga vabandust, aga minust mittesõltuvad tegurid tulid mängu.
Teen mina 14 juuni kenasti tellimuse ära, raha broneeritakse ka krediitkaardilt kohe ära ja saadetakse e-mail et tellimus käes, tegeleme - nagu ikka.
Ootan siis mina rahulikult mitu päeva. Järsku tuleb kiri, et näe asjad olemas, aga enne pakki teele ei pane kui sa meile raha ülekandega annad.
Vaatan siis panka, tõesti raha pole ära võetud aga broneering istub endiselt üleval.
Kirjutasin siis vastu et kannaks heameelega, aga te olete kogu mu raha ära broneerinud ja ma valisin maksemeetodiks krediitkaardi.
Peale mitmeid konarlikus saksa-inglisekeeles edasi-tagasi kirju nad tühistasid mu tellimuse ära ja vabastasid raha. Tegin nüüd kohe uuesti tellimuse ja õnnestus. Loodetavasti pakk on juba kenasti koos, nüüd ehk hakkab asi liikuma.
Ühesõnaga vabandust, aga minust mittesõltuvad tegurid tulid mängu.
Kaup on Eestis.
Hea foorumikasutaja, kes sa tellisid met kiivri ja 2 pudelihoidjat. Ehk sooviksid oma kiivrit kätte saada?
Mina jällegi sooviks raha kui võimalik.
Mina jällegi sooviks raha kui võimalik.