Rattaomaniku soov ongi, et kas oskab keegi soovitada mõnd Pärnu rattapoodi, kus on osavad mehaanikud ja viisakas jubinatevalik

Proovi/uuri: Ringi rattapood, tel 44 31 359.Andrus K kirjutas: soovitada mõnd Pärnu rattapoodi, kus on osavad mehaanikud ja viisakas jubinatevalikNing kus rumalal kliendil ei üritata kotti pähe tõmmata.
see ringi tänava oma ei ole enam see mis ta oli enne kuna seal enne töötand mehaanik kes midagi jagas ka ratastest ei tööta seal enam ja praeguse mehanni kohte ei tea ma midagi. väga mõistlik teenindus on merimetsa alguses olevas rattapoes, sealset jupivaliku kohta ei oska midagi lubada aga kotti seal kindlasti pähe ei tõmmata (seal ei tööta mingi hooajaks võetud poisike)Priit kirjutas:aadress läks vist nats valesti, tegelt on Ringi 14a
pootsman kirjutas:Ei oska öelda kui head müüad ja mehaanikud selles Ringi tänava poes on aga omaniku kohta pole kül midagi head öelda....Se kõik on mu isiklik arvamus.
pootsman kirjutas:Ei oska öelda kui head müüad ja mehaanikud selles Ringi tänava poes on aga omaniku kohta pole kül midagi head öeldatüüp kelle nimeks Mark Revjagin on tüüpiline Eesti kelm,kellele meeldib teistel nahk üle kõrvade tõmmata
![]()
![]()
![]()
Äri ei maksaks selle mehega koos ajada....Se kõik on mu isiklik arvamus.
kuda see ütlus oli..."Ennast kiitmast ma ei väsi" ?dr punk kirjutas:irw.tublid inimesedmäletavad mind ja minu oskusi:D
ja ärge siis margi kohta nii halvasti ka rääkige![]()
kui mure siis tulge pärnu hawaii exspressi,parimad mehannid on sinna kogunenud
tõsi see on, et HE on pärnus üks parimaid ma isegi selle koha klient ja just dr punki pärastsiimsiim6 kirjutas:hawaiis on tõesti parimad mehannid. Ärge siis mingi hinna eest rademari minge.