Teab keegi poodi siin või sealpool merd, kust saaks sellist joogikotti?
Kevadel pakkus seda http://www.supergo.com, tellisin isegi ühele inimesele, aga lolli peaga omale ei võtnud - enam ei paku.
Hydrapak Air Scoop 1,5l
Olen ka huvitatud.
Kas see on see seljapeal kantav? Oskab mõni kasutaja öelda kas on tema eelised tavalise joogitopsi ees ikka ostmist väärt?
Sa tüüna vändulit, ma koba kübalit...
Re: Olen ka huvitatud.
Seda teemat on siin foorumis juba minu mäletamistmööda lahatud, kasuta otsingut.Põtt33 kirjutas:Kas see on see seljapeal kantav? Oskab mõni kasutaja öelda kas on tema eelised tavalise joogitopsi ees ikka ostmist väärt?
Tänan. Leidsin 2003.a augusti foorumi, kus arutusel oli rohkem otstarbega (mida mahutab) seonduv kui kasutamisega. Ma mõtlesin siin mugavust sõidu ajal, kas ei tekita liigset higistamist seljal, püsivust seljal sõidu ajal, no ja kui peaks selja prügiseks tegema kas on ka vastupidav, kas ei loksu voolikust välja jne või on topsiga ikka kindlam.alar kirjutas:Seda teemat on siin foorumis juba minu mäletamistmööda lahatud, kasuta otsingut.Põtt33 kirjutas:Kas see on see seljapeal kantav? Oskab mõni kasutaja öelda kas on tema eelised tavalise joogitopsi ees ikka ostmist väärt?
Sa tüüna vändulit, ma koba kübalit...
pane otsingusse sõnaks camelbak ja leiad vastuse enamusele küsimustest...Põtt33 kirjutas:Ma mõtlesin siin mugavust sõidu ajal, kas ei tekita liigset higistamist seljal, püsivust seljal sõidu ajal, no ja kui peaks selja prügiseks tegema kas on ka vastupidav, kas ei loksu voolikust välja jne või on topsiga ikka kindlam.
Signature sucks!