Neile kellel veel ratast pole, kuid tahaks odavalt saa
Neile kellel veel ratast pole, kuid tahaks odavalt saa
Extreme spordi mailinglistist tuli järgnev teade:
Extreme Sport elab koos sinuga spordiaasta suursündmusele kaasa ja heade tulemuste puhul on meil EUFOORIA NII MEELETU, ET ANNAME POOL KAUPA LAUSA MUIDU ÄRA !!
Kui meeste grupisõidus tuleb Jaan Kirsipuu 10 hulka, siis on Extreme Spordis kõik rattad -40% !
Kui Kirsipuu finisheerib esikolmikus, on kõik rattad -50% !!
Ja kui Jaan Kirsipuu võidab oma esimese olümpiakulla, on KÕIK RATTAD -60% ODAVAMAD !!!!
Kliendikaardi omanikele lisandub ale veel -5% !!!!
Kui Kirsipuul on hea päev, siis tuleb tõesti teleka vaatamises väike paus teha, sest pakkumised kehtivad AINULT võistlusele järgneval päeval (15. augustil)!
Jälgi mängu, vaata tähelepanelikult oma mailboxi ja ole valmis startima, sest kui võidavad meie sportlased, võidavad kõik !
Team Extreme
Extreme Sport elab koos sinuga spordiaasta suursündmusele kaasa ja heade tulemuste puhul on meil EUFOORIA NII MEELETU, ET ANNAME POOL KAUPA LAUSA MUIDU ÄRA !!
Kui meeste grupisõidus tuleb Jaan Kirsipuu 10 hulka, siis on Extreme Spordis kõik rattad -40% !
Kui Kirsipuu finisheerib esikolmikus, on kõik rattad -50% !!
Ja kui Jaan Kirsipuu võidab oma esimese olümpiakulla, on KÕIK RATTAD -60% ODAVAMAD !!!!
Kliendikaardi omanikele lisandub ale veel -5% !!!!
Kui Kirsipuul on hea päev, siis tuleb tõesti teleka vaatamises väike paus teha, sest pakkumised kehtivad AINULT võistlusele järgneval päeval (15. augustil)!
Jälgi mängu, vaata tähelepanelikult oma mailboxi ja ole valmis startima, sest kui võidavad meie sportlased, võidavad kõik !
Team Extreme
Re: Neile kellel veel ratast pole, kuid tahaks odavalt saa
Üejäänud tekst on selle lausega veidi vastuolus.alar kirjutas: Jälgi mängu, vaata tähelepanelikult oma mailboxi ja ole valmis startima, sest kui võidavad meie sportlased, võidavad kõik !
Tegelikult on väga tore, et selliseid pakkumisi tehakse.
Spordin oma lõbuks!!!
Nende kampaaniatega on õnnestunud alet anda mäesuuskadele, laudadele ja ka tekstiilile. Ja see et meie omadel hästi läheb ei ole kohe mitte õnnetus.Arno kirjutas:Ei tahaks viha õhutada aga kunagi talviste võistluste ajal oli neil samasugune kampaania ja oh õnnetust eestlastel läkski hästi, siis olid mingid kindad-sokid tõesti odavad aga kallid Goretex joped maksid ikka täpselt sama palju nagu alati Ma loodan, et see on alatu laim muidugi.
Reeglina hinnatakse alla kaup, mis on mingil põhjusel lattu seisma jäänud. Vahet ju pole, on need siis kindad-sokid, või jalgrattad. Extremes pakutava kaubaga olen enam-vähem kursis. Ja kui Kirsipuu võidab, siis -60% alega paar paari jalgratta sokke plaanin küll osta (kui veel on)Arno kirjutas:Ei tahaks viha õhutada aga kunagi talviste võistluste ajal oli neil samasugune kampaania ja oh õnnetust eestlastel läkski hästi, siis olid mingid kindad-sokid tõesti odavad aga kallid Goretex joped maksid ikka täpselt sama palju nagu alati Ma loodan, et see on alatu laim muidugi.
Seega sokid on sama hinnaga mis varemgi.alar kirjutas: Ja kui Jaan Kirsipuu võidab oma esimese olümpiakulla, on KÕIK RATTAD -60% ODAVAMAD !!!!
Spordin oma lõbuks!!!
http://www.extreme.ee/uudisdetail.asp?id=424
Kuna Jaanson on finaalis s.t. 6 hulgas, siis on pühapäeval 40% alet kindlustatud. Medalilootus on veel kah.
Kuna Jaanson on finaalis s.t. 6 hulgas, siis on pühapäeval 40% alet kindlustatud. Medalilootus on veel kah.
vuh nii
Huvitav, kas korjavad tipprattad müügist ära pühapäeval.alarkivi kirjutas:http://www.extreme.ee/uudisdetail.asp?id=424
Kindlasti mitte.Ray kirjutas:Huvitav, kas korjavad tipprattad müügist ära pühapäeval.alarkivi kirjutas:http://www.extreme.ee/uudisdetail.asp?id=424
Hee võidukatele tuleks jah võimalikult hea soodukas.Ray kirjutas:Huvitav, kas korjavad tipprattad müügist ära pühapäeval.alarkivi kirjutas:http://www.extreme.ee/uudisdetail.asp?id=424
No kui ntx extreme pakub välja ID XC 1.0, Ruckus i-Drive Flowta, i-Drive 1.0 mudelid (mõõdus S-XL, allahindlusega 40- 60%), siis on ju need meiesugustele siiski tippmudelid. Ma plaanin küll raha näpus esmaspäeval kl 9 Roccasse minna, et L suurusega Ruckus i-Drive Flowta ää võtta. Lihtsalt niisama, caareli kiusteks.XTRace kirjutas:Heh neil ju polegi tipprattaid sealRay kirjutas: Huvitav, kas korjavad tipprattad müügist ära pühapäeval.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Soodukas kehtib ainult pühapäeval.mart kirjutas:No kui ntx extreme pakub välja ID XC 1.0, Ruckus i-Drive Flowta, i-Drive 1.0 mudelid (mõõdus S-XL, allahindlusega 40- 60%), siis on ju need meiesugustele siiski tippmudelid. Ma plaanin küll raha näpus esmaspäeval kl 9 Roccasse minna, et L suurusega Ruckus i-Drive Flowta ää võtta. Lihtsalt niisama, caareli kiusteks. :wink:XTRace kirjutas:Heh :lol: neil ju polegi tipprattaid sealRay kirjutas: Huvitav, kas korjavad tipprattad müügist ära pühapäeval.
Viimati muutis Kirsa, 19. 08. 2004. 13:48, kokku muudetud 2 korda .
kui finaalid on reedel, siis soodukas kehtib ilmselt laupäeval. ärge siis maha magage http://news.hot.ee/vaata_uudis.php?id=142226
Palun lugeda AVALANCHE 0.5 L suurusega Roccas juba minu omaks
Spekuleerin, et M, L ja XL suurusi pole sooduka päeval pakkuda. Kohale rutanud ostavad kurvastusest S suuruse ja hakkavad uurima, kust saaks 450mm sadulaposti ja 145 mm lenksupikendust. kuna post ja pikendus on haruldased+suht kallid, siis lastakse sadul alla ja spetsialiseerutakse trikiratturiks.lexa kirjutas:Palun lugeda AVALANCHE 0.5 L suurusega Roccas juba minu omaks
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
võtan sõnad tagasimart kirjutas:No kui ntx extreme pakub välja ID XC 1.0, Ruckus i-Drive Flowta, i-Drive 1.0 mudelid (mõõdus S-XL, allahindlusega 40- 60%), siis on ju need meiesugustele siiski tippmudelid. Ma plaanin küll raha näpus esmaspäeval kl 9 Roccasse minna, et L suurusega Ruckus i-Drive Flowta ää võtta. Lihtsalt niisama, caareli kiusteks.XTRace kirjutas:Heh neil ju polegi tipprattaid sealRay kirjutas: Huvitav, kas korjavad tipprattad müügist ära pühapäeval.
Ma kartsin, et neil kohapeal lagi mudeliks avalnche 2.0, aga täna poodi külastades üllatusin meeldivalt.
http://www.extreme.ee/uudisdetail.asp?id=427cowrider kirjutas:Mulle küll silma ei hakanud, et muude alade tulemuste puhul allahindlust oleks lubatud.
Oh sa poiss, ongi pühapäeval -50%.Hanno kirjutas:http://www.extreme.ee/uudisdetail.asp?id=427cowrider kirjutas:Mulle küll silma ei hakanud, et muude alade tulemuste puhul allahindlust oleks lubatud.
Krt rahaga kurvad lood, aga võib olla on seal ka mõni mulle sobiv (pikkus 180.5cm) mnt ratas hea hinna peale tulnud. Peab vist homme uurima minema.
Käisin mõned nädalad tagasi Zaskar Pro-d uurimas - siis oli hind kukkunud 18 TEEK'i peale - ning Rocca müüjate sõnade kohaselt oli väljas neil viimane L suurusega Zaskar Pro.
Seega on vähetõenäoline, et homme kõik endale sobiva/plaanitud ratta leiavad - liiga suurt/väikest ratast pole ju mõtet sõitmiseks ka allahindlusega osta - iseasi muidugi kui doonor-rattaks.
Seega on vähetõenäoline, et homme kõik endale sobiva/plaanitud ratta leiavad - liiga suurt/väikest ratast pole ju mõtet sõitmiseks ka allahindlusega osta - iseasi muidugi kui doonor-rattaks.
On see kindel, et hinnad on all homme, pühapäeval. Käisin täna Pärnu Extremis ja sealt öeldi, et neil osades linnades on poed pühapäeval kinni ning seetõttu toimub müük esmaspäevalOverkilla kirjutas:Hinnad all homme, pühapäeval, kuid rattad juba broneeritud/kinni pandud. Pirita poes oli veel nii mõndagi saada, ent mõnedki "müüdud" sildi all.