ProBikeKit.com. (UK)

Rattapoed Eestis ja planeedil Maa. Kust osta, kuidas osta. Ja mida neist üldse arvata.
Vasta
Kasutaja avatar
mart
Rattur

ProBikeKit.com. (UK)

Postitus Postitas mart » 10. 07. 2006. 15:37

http://www.probikekit.com/index.php
Soomlased kiidavad nende teenindust, hindu ja erispärast valikut. Tegu põhiliselt road, time-trial ja triatlon värgiga.

Hetkel eestisse tellida otse kodukalt ei saa, kuna riik Estonia puudub soovilehelt. Saatsin järelpärimise - lubati puudujääk parandada.

Plaanin minna augusti keskel. Seniks kogume raha ja arutame nt selle vidina otstarbekuse üle. :wink:
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Kasutaja avatar
marion
Rattur

Re: ProBikeKit.com. (UK)

Postitus Postitas marion » 10. 07. 2006. 16:04

mart kirjutas:http://www.probikekit.com/index.php
Soomlased kiidavad nende teenindust, hindu ja erispärast valikut. Tegu põhiliselt road, time-trial ja triatlon värgiga.
Hetkel eestisse tellida otse kodukalt ei saa, kuna riik Estonia puudub soovilehelt. Saatsin järelpärimise - lubati puudujääk parandada.
Plaanin minna augusti keskel. Seniks kogume raha ja arutame asja otstarbekuse üle. :wink:
Mul oli nendega järgnev mõtetevahetus detsembris 2004:

Hi
Do You ship to Estonia (we are in the EU now), how much it costs and how long
will the pack travel?
Yours,
Marion
-------------------------------------------------------------------
From: sales@probikekit.com
Subject: Probikekit.com Autoresponse

Hi,
We have received your email and one of our team will be replying as soon as possible, however please be patient as it can take up to 48hrs to reply during busy periods and during the weekend.
Thank you
All the team at Probikekit.com
Dear Ms Arre ,
Unfortunately we are unable to send to Estonia as to many parcels have gone missing in the past. Please accept our apologies.
Laura
Sales Supervisor

Siis ma kirjutasin, et eestlased tellivad pidevalt Saksamaalt ja Eesti Posti tõttu ei ole nagu midagi eriti kaduma läinud, pigem poe süül jäänud midagi pakki panemata. Uurisin, et mis neil selle British Post'iga siis on, et pakid kaovad?
Selle peale inglismannid enam ei vastanud, küllap solvasin neid hingepõhjani, aga loodetavasti on siis asjad sealgi paremuse poole liikunud

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 10. 07. 2006. 16:35

Briti post (Royal Mail) on ka kohalikele paras sõimusõna. Ma kinnitan, et Eesti post on Royal Mail'i kõrval oluliselt arenenum ja parema kvaliteediga ettevõte. Põhimõtteliselt kui õnnestub kaupmehelt välja meelitada "Recorded Delivery" teenus, siis tõenäoliselt jõuab kaup kohale ka.

Kasutaja avatar
Villem T
Rattur

Postitus Postitas Villem T » 10. 07. 2006. 16:48

Kui ikka hingepõhjast midagi vaja on, siis saab lasta paki valmis panna ja TNT järgi saata. On muidugi kallis aga efektiivne.

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Re: ProBikeKit.com. (UK)

Postitus Postitas mart » 12. 07. 2006. 13:26

marion kirjutas: Mul oli nendega järgnev mõtetevahetus detsembris 2004:
Do You ship to Estonia (we are in the EU now)

Unfortunately we are unable to send to Estonia as to many parcels have gone missing in the past. Please accept our apologies.
... loodetavasti on siis asjad sealgi paremuse poole liikunud
tellimine eestisse ei toimi, sain sellise vastuse:
I'm sorry we can't ship to Estonia as the postal system we use won't insure the parcels to there.
Sorry
Probikekit Team

Tuleb kasutada varianti B - tellimus läheb teele soome sõprade kaudu.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Vasta

Mine “Rattapoed”