bike-components.de uus koduleht
bike-components.de uus koduleht
https://bike-components.de
Pood on oma kodukat uuendanud. Et leida nihkunud menüüst vajalikku, pidin ümber õppima.
Samuti on hetkel puudu enamus toodete piltidest.
Meeldivaks üllatuseks on, et Estonia saab nüüdsest ka krediitkaardiga maksta.
We offer the possibility of payment via credit card.. This has to be charged with 5€ in addition.
Ebameeldivaks üllatuseks avastasin, et uuenduse käigus on ära kadunud kaubad, mille olin nn vana koduka ajal varunud ostukorvi ooteasendisse. Tuli kõik uuesti sisestada.
Samuti on maksmisel muutunud panga rekvisiidid IBAN ja SWIFT.
Pood on oma kodukat uuendanud. Et leida nihkunud menüüst vajalikku, pidin ümber õppima.
Samuti on hetkel puudu enamus toodete piltidest.
Meeldivaks üllatuseks on, et Estonia saab nüüdsest ka krediitkaardiga maksta.
We offer the possibility of payment via credit card.. This has to be charged with 5€ in addition.
Ebameeldivaks üllatuseks avastasin, et uuenduse käigus on ära kadunud kaubad, mille olin nn vana koduka ajal varunud ostukorvi ooteasendisse. Tuli kõik uuesti sisestada.
Samuti on maksmisel muutunud panga rekvisiidid IBAN ja SWIFT.
Viimati muutis mart, 05. 03. 2009. 19:15, muudetud 1 kord.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: bike-components.de uus koduleht
oluliselt parema funktsionaalsusega ja nägusam kui eelmine. kahjuks ei tööta kõikide brauseritega ja see pole enam nii lõbus.
On kellelgi juhtunud et teel Eestisse asjad pakist ära kaovad? Ja mida siis teha?
Enne aasta lõppu tellitud kaup komplekteeriti kiirelt ja saadeti Saksast tulema. Teekond Eestisse kestis 2 nädalat. Pakk saabus avatuna, poole kergemana, kolmest tellitud asjast kaks kadunud. Kirjutasin postkontoris avalduse kus palusin leida üles või hüvitada kadunud kaup. Vähetõenäoline et sellest mingit tulu tõuseb. Rahaline häving umbes 1000,- eek.
Enne aasta lõppu tellitud kaup komplekteeriti kiirelt ja saadeti Saksast tulema. Teekond Eestisse kestis 2 nädalat. Pakk saabus avatuna, poole kergemana, kolmest tellitud asjast kaks kadunud. Kirjutasin postkontoris avalduse kus palusin leida üles või hüvitada kadunud kaup. Vähetõenäoline et sellest mingit tulu tõuseb. Rahaline häving umbes 1000,- eek.
Selleks peaks ilmselt koos kättetoimetaja/andjaga fikseerima olukorra üleandmise hetkel.MaT kirjutas:On kellelgi juhtunud et teel Eestisse asjad pakist ära kaovad? Ja mida siis teha?
Nii tehtigi. Kui mina postkontorisse kauba järele läksin, oli Eesti Posti poolt juba akt vormistatud et paki kaal on poole väiksem kui see on saatedokumentides. Kirjutasin sealsamas avalduse mille lahke postitöötaja aktile lisas ja menetlusse lubas saata.Villem T kirjutas:Selleks peaks ilmselt koos kättetoimetaja/andjaga fikseerima olukorra üleandmise hetkel.MaT kirjutas:On kellelgi juhtunud et teel Eestisse asjad pakist ära kaovad? Ja mida siis teha?
- kristjan07
- Rattur
Tolli, posti töötajad panid asjad tuuri?
- vigurivänt
- Rattur
Mul on actionsports.de alati puuduva asemele saatnud. Korra olen ka kindlustusest raha oodanud. Harjumuseks on saanud, et pakki avades lasen kellelgi filmida, sest kuller tuiskab alati kärmelt minema. Tsekid ära, et kast on korras ja kõik. Kord saatsime youtube-s klipi neile ja kohe saime hunniku vabandusi.
Tark ei torma!
- kristjan07
- Rattur
Kellele neile?vigurivänt kirjutas:Kord saatsime youtube-s klipi neile ja kohe saime hunniku vabandusi.
actionsports.de vendadelekristjan07 kirjutas:Kellele neile?vigurivänt kirjutas:Kord saatsime youtube-s klipi neile ja kohe saime hunniku vabandusi.
Kaup käes.MaT kirjutas:On kellelgi juhtunud et teel Eestisse asjad pakist ära kaovad? Ja mida siis teha?
Eesti Postist tuli vastus et kuna neile saabus pakk avatuna siis nemad ei vastuta ja soovitasid pöörduda kauba saatja poole.
bike-components.de palus mul oma allkirjaga kinnitada et ma tõesti pole seda kaupa saanud. Kirjutasin inglise keeles paar lauset paberile, allkiri alla, skannisin arvutisse ja saatsin e-mailiga neile. Peale seda pandi puuduvad jupid teele ja need jõudsid kohale. Võib-olla on neil mingi kindlustus säärasteks juhtumiteks ja minu allkirjaga paber on alus kindlustuselt rahaküsimiseks.
Sellega võib selle OT haruteema lõpetatuks lugeda.