bike-components.de uus koduleht

Rattapoed Eestis ja planeedil Maa. Kust osta, kuidas osta. Ja mida neist üldse arvata.
Vasta
Kasutaja avatar
mart
Rattur

bike-components.de uus koduleht

Postitus Postitas mart » 27. 02. 2009. 15:27

https://bike-components.de
Pood on oma kodukat uuendanud. Et leida nihkunud menüüst vajalikku, pidin ümber õppima.
Samuti on hetkel puudu enamus toodete piltidest.
Meeldivaks üllatuseks on, et Estonia saab nüüdsest ka krediitkaardiga maksta.
We offer the possibility of payment via credit card.. This has to be charged with 5€ in addition.
Ebameeldivaks üllatuseks avastasin, et uuenduse käigus on ära kadunud kaubad, mille olin nn vana koduka ajal varunud ostukorvi ooteasendisse. Tuli kõik uuesti sisestada.
Samuti on maksmisel muutunud panga rekvisiidid IBAN ja SWIFT.
Viimati muutis mart, 05. 03. 2009. 19:15, muudetud 1 kord.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Re: bike-components.de uus koduleht

Postitus Postitas tarmo » 28. 02. 2009. 16:08

oluliselt parema funktsionaalsusega ja nägusam kui eelmine. kahjuks ei tööta kõikide brauseritega ja see pole enam nii lõbus.

Kasutaja avatar
MaT
Rattur

Postitus Postitas MaT » 18. 01. 2010. 10:50

On kellelgi juhtunud et teel Eestisse asjad pakist ära kaovad? Ja mida siis teha?
Enne aasta lõppu tellitud kaup komplekteeriti kiirelt ja saadeti Saksast tulema. Teekond Eestisse kestis 2 nädalat. Pakk saabus avatuna, poole kergemana, kolmest tellitud asjast kaks kadunud. Kirjutasin postkontoris avalduse kus palusin leida üles või hüvitada kadunud kaup. Vähetõenäoline et sellest mingit tulu tõuseb. Rahaline häving umbes 1000,- eek.

Kasutaja avatar
Villem T
Rattur

Postitus Postitas Villem T » 18. 01. 2010. 10:53

MaT kirjutas:On kellelgi juhtunud et teel Eestisse asjad pakist ära kaovad? Ja mida siis teha?
Enne aasta lõppu tellitud kaup komplekteeriti kiirelt ja saadeti Saksast tulema. Teekond Eestisse kestis 2 nädalat. Pakk saabus avatuna, poole kergemana, kolmest tellitud asjast kaks kadunud. Kirjutasin postkontoris avalduse kus palusin leida üles või hüvitada kadunud kaup. Vähetõenäoline et sellest mingit tulu tõuseb. Rahaline häving umbes 1000,- eek.
Selleks peaks ilmselt koos kättetoimetaja/andjaga fikseerima olukorra üleandmise hetkel.

Kasutaja avatar
MaT
Rattur

Postitus Postitas MaT » 18. 01. 2010. 11:09

Villem T kirjutas:
MaT kirjutas:On kellelgi juhtunud et teel Eestisse asjad pakist ära kaovad? Ja mida siis teha?
Selleks peaks ilmselt koos kättetoimetaja/andjaga fikseerima olukorra üleandmise hetkel.
Nii tehtigi. Kui mina postkontorisse kauba järele läksin, oli Eesti Posti poolt juba akt vormistatud et paki kaal on poole väiksem kui see on saatedokumentides. Kirjutasin sealsamas avalduse mille lahke postitöötaja aktile lisas ja menetlusse lubas saata.

Kasutaja avatar
kristjan07
Rattur

Postitus Postitas kristjan07 » 18. 01. 2010. 23:30

Tolli, posti töötajad panid asjad tuuri?

Kasutaja avatar
vigurivänt
Rattur

Postitus Postitas vigurivänt » 18. 01. 2010. 23:50

Mul on actionsports.de alati puuduva asemele saatnud. Korra olen ka kindlustusest raha oodanud. Harjumuseks on saanud, et pakki avades lasen kellelgi filmida, sest kuller tuiskab alati kärmelt minema. Tsekid ära, et kast on korras ja kõik. Kord saatsime youtube-s klipi neile ja kohe saime hunniku vabandusi.
Tark ei torma!

Kasutaja avatar
kristjan07
Rattur

Postitus Postitas kristjan07 » 19. 01. 2010. 09:37

vigurivänt kirjutas:Kord saatsime youtube-s klipi neile ja kohe saime hunniku vabandusi.
Kellele neile?

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 19. 01. 2010. 21:14

kristjan07 kirjutas:
vigurivänt kirjutas:Kord saatsime youtube-s klipi neile ja kohe saime hunniku vabandusi.
Kellele neile?
actionsports.de vendadele
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
MaT
Rattur

Postitus Postitas MaT » 12. 02. 2010. 13:27

Kaup käes.
Eesti Postist tuli vastus et kuna neile saabus pakk avatuna siis nemad ei vastuta ja soovitasid pöörduda kauba saatja poole.
bike-components.de palus mul oma allkirjaga kinnitada et ma tõesti pole seda kaupa saanud. Kirjutasin inglise keeles paar lauset paberile, allkiri alla, skannisin arvutisse ja saatsin e-mailiga neile. Peale seda pandi puuduvad jupid teele ja need jõudsid kohale. Võib-olla on neil mingi kindlustus säärasteks juhtumiteks ja minu allkirjaga paber on alus kindlustuselt rahaküsimiseks.
Sellega võib selle OT haruteema lõpetatuks lugeda.

Vasta

Mine “Rattapoed”