Kahjuks on siin maailmas kõik tasakaalus. Küll olen kiitnud Hobisporti

ja vist unustanud

kiita Viimsi ja Pirita Hawaiid

Olen olnud Sportlandi klient nende AVAMISEST SAATI. Nende müüjad on väga sõbralikud ja viisakad

Aga ikka peab olema tõrva meetünnis. Kuna ta müüb ka rattavarustust, siis võiks selle ka siia foorumisse panna. Ma tean, et vähemalt üks foorumlane siin oskaks selle müstika lahti seletada.Ostsin lapsele Vansi rulatossud. 1,5 kuuga oli ühel tossul lausa sisetald alt näha. Kahjuks varem ei osanud vaadata. Siiamaani on kõik tossud pidanud aasta vastu ja siis jäänud väikseks, aga mitte kuskilt pole lagunenud. Nendega ei sõidetud isegi rulaga. Kusjuures aega nende kandmiseks oli ainult 24 tundi ööpäevas-uneaeg-kooliaeg-trenniaeg-arvutimängud. Ei jäägi nagu midagi. Kusjuures mõlema talla alla olid tekkinud täiesti identsed sümmeetrilised kuukujulised armid , kust kulus sisse. Uutel tossudel sellist mustrit polnud. Mina eeldasin praaki. Viisin tagasi, 15 päeva ja vastati, et normaalne kulumine. 1,5 kuuga peaks ikka 48 tundi ööpäevas kõndima, et läbi kuluks. Seletasin vanemmüüjale asja ära, ta tunnistas ka ise, et normaalne see pole ja võttis veelkord tagasi, et juhataja tegeleb. 3 nädalat täielikku vaikust. Lõpuks ei pidanud närv vastu ja saatsin meili turundusjuhile, kuna juhataja kontakte ei leidnud. Kohe tuli juhatajalt vastus. Tuli jah, ja saadeti viisakalt pikalt. Ma saan aru, et tädi Daivi on võibolla ainukesena oma külast linna tööle saanud.Tubli tädi. Aga tema suhtumine oli selline, et MINA ja maailm. Võibolla on ka Sportlandi juhatuse käsk selline, et kui klient on saalist kaubaga väljunud, siis tagasi midagi võtta ei tohi.
Vastati et pole kasutatud paelutust ja tossud on olnud ka liialt suured, mida näitab jalatsite välimus väga ilmekalt.Seetõttu on klient jalga tavapärasest kõndimisest rohkem mööda maad lohistanud – millest ka kiirem ja ebaloomulik kulumine. Paelutuse kasutamine jalatsi edaspidise säilimise huvides on nr.1, millest lähtuda ja see on ainuke probleemne jalats sellest partiist, mida terve Eesti müünud on. Kindlasti Te võite küsida Tarbijakaitsest samuti ekspertiisi.
Ma rääkisin enne pikalt ja laialt talle, et ma oskan tosse õieti valida ja neid kantakse õieti. Ehk siis tossud olid parajad ja kanti paelad kinni. Kuigi mina kandsin oma viimaseid tosse 8 aastat paelad lahti ja ainult varvastesse tekkisid lõpuks augud.
Äkki oskab keegi mulle selle Sportlandi fenomeni või Vansi omapära lahti seletada.