CX vs MNT
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: CX vs MNT
põhierinevus on siiski geomeetria, hoopistükis erinevad mõõdud on neil kahel rattatüübil!
Näituseks Cannondale raamigeomeetriad:
CX geomeetria
MNT geomeetria
Näituseks Cannondale raamigeomeetriad:
CX geomeetria
MNT geomeetria
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Ostsin endale CX ratta mõttega sellega mnt ternni teha ja TRMi, Elvat jms maratone sõita. Flatbari asendasin mnt lenksu ja linkidega. Lõppkokkuvõtteks ma selle rattaga liivasest teepeenrast suurt kaugemale ei saanudki. Maanteel treenida/võistelda oli harratusratturil sellega OK. Mina tegin seda 3 aastat.
Sihikul on Kona Jake the Snake.
Ma vaatasin nüüd natuke geomeetriat ka, tsimaaruke pikem ja kõrgema bb-ga, nurgad natuke rahulikumad kui sama tootja mnt ratastel. Ma kõiki mõõte ei jaksanud võrrelda aga Cannondale CX ratas jäi nt kusagile Kona CX ja MNT vahele, pigem MNT poole kaldu. Mida see hoopistükkis erinevus kasutamisel tähendama hakkab? Madala kulbiga kõver lenks on kohe küljes.
Ma vaatasin nüüd natuke geomeetriat ka, tsimaaruke pikem ja kõrgema bb-ga, nurgad natuke rahulikumad kui sama tootja mnt ratastel. Ma kõiki mõõte ei jaksanud võrrelda aga Cannondale CX ratas jäi nt kusagile Kona CX ja MNT vahele, pigem MNT poole kaldu. Mida see hoopistükkis erinevus kasutamisel tähendama hakkab? Madala kulbiga kõver lenks on kohe küljes.
esimene emotsioon, et see ratas näeb kole välja
Aga ma olen ise väga ilus ja tegelikult tahaks ratast rohkem nagu sõitmiseks.raulk kirjutas:esimene emotsioon, et see ratas näeb kole välja
Mõistlik seisukoht. Ega Polari kell ka teab mis iluasi ei ole. Aga ikka kannan. Lihtsalt koleda kella taustal paistan ma ise ilusam välja. Ja see on oluline;-))Villem T kirjutas:Aga ma olen ise väga ilus ja tegelikult tahaks ratast rohkem nagu sõitmiseks.raulk kirjutas:esimene emotsioon, et see ratas näeb kole välja
pole hullu, retro disain on moes.