hm. leidsin huvitava elektrijalgratta
väljanägemiselt täitsa ok. linnas hea sõita.'
hind on taskukohane, aga ei tea kas tasub, kogemus puudub sellise jalgrata sõitmisel. Kuulsin et pidi hea olema. Kelell on kogemused elektrijalgratta kasutamisel???
http://www.eurotooriist.ee/index.php?op ... &Itemid=27
elektrijalgratas
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: elektrijalgratas
olenimelik kirjutas:..leidsin ...Kuulsin et pidi hea olema.
Zhangjiagang Jinling-Leisger Vehicle Manufactoring Co., Ltd
Number of Employees: 51 - 100 People
Total Annual Export Amount: Below US$1 Million
Ekspordi peale too firma küll rõhku ei pane. Huvitav, kuidas varuosade ja garantiiga lood on.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Viimasel ajal on olnud kaks teemat sarnaste asjade kohta:
viewtopic.php?f=4&t=21834
ja
viewtopic.php?f=6&t=21121
Muidu mul nüüd kolm nädalat kogemust elektrijalgrattaga. Praegu on kõik OK peale selle, et ratas on oluliselt raskem. (Aga kui rohkem raha kulutada, saab kergemad akud ka muretseda.) Mina sõidan ühe laadimisega 30-35 km. (Linnas vist vähem, sest seal vaja tihti seisma jääda ja uuesti kohalt võtta.) Mis täpsemalt huvitab kogemuse osas?
viewtopic.php?f=4&t=21834
ja
viewtopic.php?f=6&t=21121
Muidu mul nüüd kolm nädalat kogemust elektrijalgrattaga. Praegu on kõik OK peale selle, et ratas on oluliselt raskem. (Aga kui rohkem raha kulutada, saab kergemad akud ka muretseda.) Mina sõidan ühe laadimisega 30-35 km. (Linnas vist vähem, sest seal vaja tihti seisma jääda ja uuesti kohalt võtta.) Mis täpsemalt huvitab kogemuse osas?
mulle öeldi et raamil on kaks aastat garantii ja akul pool aastat, mootoril üks aasta