Nagu igal aastal, hakkavad kevade lähenedes peal käima maanteeratta soetamise hood. Kisub vägisi sinna suunda, et see aasta tuleks see tükk ära teha. Olen suurtes piirides tutvunud kohalikus kaubandusvõrgus ja ka kaugemal pakutavaga, ning minu jaoks on sõelale jäänud Look ja Time.
Tegemist oleks minu esimese maanteerattaga, millega ma arvatavasti eriti võistlema ei tiku. Jääb põhiliselt trennirelvaks. Sestap on raamivaliku esmaseks lähtekohaks mugavus, et kannataks ilma suuremate vaevusteta sõita pikemaid otsi.
Nüüd soovikski teadjamate arvamusi/võrdlusi Look 566 ja Time Edge Pulse osas. Ma saan aru küll, et 566 on selle aasta raam, aga küllap ta ikka igatpidi Look on, niiet vast sobib ka võrdlusmoment 555-ga. Mis hindasid puudutab, siis tuleks 105 grupiga Look tibakene odavam, kui Ultegraga Time. Ma küll ei usu, et minusuguse sepiku jaoks 105-l ja Ultegral hirmsuurt vahet on. Küll aga oleks Time kohe võtta, Looki peaks tellima.
Ideepoolest võib välja pakkuda ka muid alternatiive, aga selle juures ei maksa hulluks minna, olen enda jaoks tõmmanud eelarvepiirangu 40k juurde ja iga mõistliku kompromissi piires väheminvesteeritud kroon on kuldaväärt