Merida Crossway TFS 500 Sport D

Komplektsed jalgrattad. MTB, Road, Trekk, CC, BMX. ...
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Miki-Hiir
Rattur

Merida Crossway TFS 500 Sport D

Postitus Postitas Miki-Hiir » 07. 04. 2009. 20:10

Eelmiseks rattaks oli mul Kona Caldera 1999 ... kahjuks leidis see ratas eelmisel suvel oma lõpu ning nüüd vaatan ringi uue ratta ostuks. Kuna mägedes müttamine on suures osas otsa saanud, enamus sõitu on maanteel, kruusateedel, rattaga matkates, kõige rajum sõit aastas on TRM, siis olen piilunud hübriidide poole.
Silma jäi selline ratas nagu Merida Crossway TFS 500 Sport D, Veloplus pakub letihinnaga 13 900 eek.

Samas pole endal grammigi kogemust ei hübriidi, ketaspidurite ega lukustatava amordiga. Keegi pädevam võiks võtta vaevaks antud ratta küljes olevaid juppe kommenteerida.
Sellest ma olen aru saanud, et suuremad rattad tähendavad kergemat veeremist kõval pinnasel. Mis on hübriidi miinused maastikul?

Raami suurus ... mul pikkust 180cm, Veloplusis müüja väitis, et mulle istub raamisuurus 52cm, seljas istudes tundus aga lenks ikka no väga kaugel. Kui seda kommenteerisin, siis müüja küsis, et "Olete mtb'ga harjunud?". Noh olen jah. Isteasend tundus ikka no väga teistmoodi, teksades ja kingadega ei saanudki aru, et kas ebamugavalt teistmoodi või lihtsalt teistmoodi. On 52cm raam 180cm meesterahvale ok? Proportsioonid peaks paigas olema - pole ei pikki käsi ega pikki jalgu :)

Kokkuvõtteks ... kiitke või laitke valikut.

Kasutaja avatar
MK777
Rattur

Re: Merida Crossway TFS 500 Sport D

Postitus Postitas MK777 » 09. 04. 2009. 21:58

48cm suurust ikka proovisid või ainult 52cm? :roll:
Varuosad jalgrattale - ost/müük grupp Facebookis.

Vasta

Mine “Jalgrattad”