Jalgratas leiutati uuesti!
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Jalgratas leiutati uuesti!
Vist siit foorumist varem läbi käinud, aga eraldi teemat pole veel. Rohkem küll lasteratas, aga pidavat ka täiskasvanutele sobima. Tirilimps-poolteist...
Train hard, live strong!
Re: Jalgratas leiutati uuesti!
ei saa aru
Kuidas ei saa! Jalgratas leiutati uuesti. Noh, et näeb täpselt samasugune välja nagu varem leiutatud jalgratas, seega pole vaja piti lisada :)
Ratas on minu hobi, mitte elu
ilmselt peetakse silmas seda kolm- või hulknurksete ratastega ebardit mida mingi 2-aastase intervalliga jälle avastatakse ja üllitatakse. Mingis elu24 rubriigis.
Huvitav et Eve Kivi veenilaienditest pole enam kaua juttu olnud.
Huvitav et Eve Kivi veenilaienditest pole enam kaua juttu olnud.
Gravity is a Bitch
Kas seda mõtled või http://www.jooksuratas.com/?Kaarel S kirjutas:Vist siit foorumist varem läbi käinud, aga eraldi teemat pole veel. Rohkem küll lasteratas, aga pidavat ka täiskasvanutele sobima. Tirilimps-poolteist...
jooksuratas neh:
Jäigi, krt link lisamata! Siin ta on: http://www.ehow.com/how_4461483_buy-tagalong-bike.html Nimetus siis tag along bike.
Train hard, live strong!
Kaubanduses on juba varem müüa olnud jäik liigend, milelga oma jõnglase ratta tavalise ratta taha haakida saab. Minu arvates on see lahendus universaalsem, kuna ei vaja eraldi spetsratta ostmist.
Olen ka neid jäikasid liigendeid vaadanud, kuna oma jõnglane just selles eas, et toolis enam ei sõida, aga päris autonoomne ka veel ei ole. Minul on aga tekinud küsimus, et kas jõnglasel ebamugav ei ole sõita, kui nina sedapalju püsti on rattal :sj6ukur kirjutas:Kaubanduses on juba varem müüa olnud jäik liigend, milelga oma jõnglase ratta tavalise ratta taha haakida saab. Minu arvates on see lahendus universaalsem, kuna ei vaja eraldi spetsratta ostmist.