Oleks soov teda saada mis materjalist on classsic legendi 1.6 raam. Ning kas 1.8 on teisest materjalist, otsisin sellest foorumist googeldasin mitu päeva ei leidnud infot
ette tänades
classic legend 1.6 raami materjal?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: classic legend 1.6 raami materjal?
Mõlemad peaksid olema alu raamid, esimese puhul võin eksida aga üpris kaua on legendid olnud alumiinium raamidega
- pärnu rattur
- Rattur
Mina vaatan selle järgi(võib küll ekslik arvamus olla):
1)Peenikesed raamitorud ja kaelatoru - teras
2)Jämedad raamitorud ja kaelatoru - alumiinium
3)Hind >10000EEK pluss kuskil ka märksõna "carbon" ja raamitorud jämedad ning iseloomuliku "vaibamustriga" must raam - süsinikraam
1)Peenikesed raamitorud ja kaelatoru - teras
2)Jämedad raamitorud ja kaelatoru - alumiinium
3)Hind >10000EEK pluss kuskil ka märksõna "carbon" ja raamitorud jämedad ning iseloomuliku "vaibamustriga" must raam - süsinikraam
Viimati muutis pärnu rattur, 17. 05. 2010. 18:10, muudetud 1 kord.
Ärge näkku lööge! [/OT]
Üks lihtne moodus on magneti kasutamine. Alumiiniumi külge magnet ei hakka, terase külge aga küll. Süsinikkiu külge kah magnet ei hakka. Ongi kogu keemia.
tänan vastuste eest
ei hakkanud uut teemat tegema , ega keegi ei tea kui suur on classic zero raami suurus?
minule jääb vist kindlasti väikeseks kuna olen 180 pikk aga mu neiule vast paras :=)
minule jääb vist kindlasti väikeseks kuna olen 180 pikk aga mu neiule vast paras :=)