![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ta mõtles klubi Püha Loomaaia omasid,kevin kirjutas:väga kena ratas(see viimane). kui midagi üldse tuunida, siis mustad või carbonist vändad, siis oleks see osakond ka must/tume ja läheks ülejäänuga kokku.
ps, millised on loomaaia riided?:D mina käin küll loomaaias tavaliselt teksade ja t-särgiga vms:D
sry OT
ai kurja:D nüüd läks küll kehvastilepsik kirjutas:Ta mõtles klubi Püha Loomaaia omasid,kevin kirjutas:väga kena ratas(see viimane). kui midagi üldse tuunida, siis mustad või carbonist vändad, siis oleks see osakond ka must/tume ja läheks ülejäänuga kokku.
ps, millised on loomaaia riided?:D mina käin küll loomaaias tavaliselt teksade ja t-särgiga vms:D
sry OT
ma lasen Vahuril teha pildi oma rattast tal on see orantz variant, mis sobiks ideaalselt Püha loomaaiaga
äh koperdasin muidugi, Hüdz on asja nimi.Kuldar kirjutas:oranzhid Hoodz lingikatted
Miks ainult tagumisele? Siis võiks ikka ette ka teha juba, et kogu "mõnu" nautida?SHOXi kirjutas: Tagumisele pöiale on nikerdatud tubeless monorail peale.
tarmik kirjutas:Tuba täienes veel ühe oldtimeri võrra. Tegu on siis Mercier 300ga, mis pärineb 70ndate keskelt (1975-1977).
Tõsised iludused! Kas spetsiaalselt ise toodud või leitud kohapealt juhuslikult Eestisse sattunud masinad?Viplala kirjutas:üks selline oldtimer on ka:
Koga-Miyata Gent's Touring 1977
tõin Hollandist kaasaoldmoped kirjutas:Tõsised iludused! Kas spetsiaalselt ise toodud või leitud kohapealt juhuslikult Eestisse sattunud masinad?Viplala kirjutas:üks selline oldtimer on ka:
Mulle saadeti postiga Prantsusmaalt.oldmoped kirjutas:tarmik kirjutas:Tuba täienes veel ühe oldtimeri võrra. Tegu on siis Mercier 300ga, mis pärineb 70ndate keskelt (1975-1977).Tõsised iludused! Kas spetsiaalselt ise toodud või leitud kohapealt juhuslikult Eestisse sattunud masinad?Viplala kirjutas:üks selline oldtimer on ka:
Bro, aga ma ei tea kuda seitsmekümnendatel oli, kuid kaheksakümnendatel pandi lenksupael korrektsemalt ja pidurikõrid tulid lenksu pealt, mitte alt.Viplala kirjutas:üks selline oldtimer on ka:
Nii nagu ta oli kui ma ta ostsin, nii ta on präegu. Ainult pidurid ja derailleurid trimmisin ära ja uue keti panin peale.talukas kirjutas: Bro, aga ma ei tea kuda seitsmekümnendatel oli, kuid kaheksakümnendatel pandi lenksupael korrektsemalt ja pidurikõrid tulid lenksu pealt, mitte alt.
Ma nägin sind täna Endla ja Tehnika risti peal sellega. Üks Merida'ga tädi sõitis ka sulle järgitarmik kirjutas:Tuba täienes veel ühe oldtimeri võrra. Tegu on siis Mercier 300ga, mis pärineb 70ndate keskelt (1975-1977).
Pildid
Palju kaaluks tuli?metslane kirjutas:Ma arvan et võin ka häbenemata ratta pildi pannaJupp-normaalne,kaal-normaalne.Käib kah
![]()
http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?i ... _id=144503