Rattaks on Merida Crossway ehk siis n.ö cyclo crossi ratas ja tahaks seda teha nii palju kui võimalik rohkem mnt rattaks. V-o seda teemat on juba käsitletud, kui jah siis äkki keegi oskab suunata, kui ei siis vajaks veidi hüva nõua.
Kindlasti lähevad seal vahetusse jooksud, lenks (stemmiga), kahvel....mis veel? Rattal v-pidurid
Kas rummu laius mängib ka rolli, et ta tagumise hargi vahele ära mahuks. Kas mnt tagumine hark kitsam äkki?
Kas ülekandes peaks ka muudatusi tegema, kuidas sõiduasendis korrektuure teha.
Ratta ümberehitus: cc -> mnt TEEMA LUKKU
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Ratta ümberehitus: cc -> mnt TEEMA LUKKU
Viimati muutis mtn000, 03. 04. 2011. 10:34, kokku muudetud 2 korda .
Re: Ratta ümberehitus: cc -> mnt
Kas Merida CW pole rohkem mitte hübriid kui cyclo cross, mõtlen raami. Pakun ,et raam on ka jämedam ja raskem
Ok, pigem hübriid jah. Mõte jääb samaks.
Kui lai su tagakahvel on, raamikõrvade koha pealt? Maantekal peaks see klassikaline olema vist 120mm. Mina tean, et vähemalt fixie'de puhul on võimalik tühja vahet rummu ja tagakahvli vahel täita spaceritega. Kuidas see aga käiguvahetuse ja kasseti poolest toimib, seda ma ei tea.
PS! Teadjamad mehed, parandage kui ma eksin!
PS! Teadjamad mehed, parandage kui ma eksin!