Tekkis siis tahtmine endale ratas osta ja ei oska otsustada, et kumba. Sõidan ma vahelduva eduga maastikulistes tingimustes, kui ka näiteks maantee peal.
Valikud oleks siis sellised :
http://www.rademar.ee/?id=1628&category ... uct_id=178
ja
http://www.rademar.ee/?id=1628&category ... uct_id=176
Mudelid on põhimõtteliselt küll samad, aga hea oleks siiski kellegi arvamust veel kuulda
Kumba ratast osta ?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Kumba ratast osta ?
Võta TREK 4300 DISC, siis saad maantee peal amordi lukku keerata. Ja jupid ka tsipa paremad.
Mida see vahelduva eduga maastikusõit tähendab? Kas nii, et mõttes oleks nagu lahe minna mudasse möllama, aga pärast avastad end ikka "traktorikummidega" asfaldil vuramas? Äkki vaadata siis nt hübriidi - Trek 7200 näiteks. Ja käi läbi ka teised poed - Hawaii, Veloplus, Fixus jne jne
Okei, aitäh soovituste eest.
Aga ehk keegi teab hoopis mingit muud ratast soovitada enamvähem samas hinnaklassis (nii 500€ umbes ). Ma ise ei ole väga Trekiga küll kokku puutunud, et sellepärast küsikski. Need jäid mul esimesena silma ja ei saa kurta, enamvähem minu meele järgi pakkumised ka Ma tean et Classicut ma enam ei osta, kuid Schwinn on mul hästi vastu pidanud, kuid kardan, et ta maratoni mul üle ei ela :/ Ühesõnaga igasugused mõtted oodatud
Aga ehk keegi teab hoopis mingit muud ratast soovitada enamvähem samas hinnaklassis (nii 500€ umbes ). Ma ise ei ole väga Trekiga küll kokku puutunud, et sellepärast küsikski. Need jäid mul esimesena silma ja ei saa kurta, enamvähem minu meele järgi pakkumised ka Ma tean et Classicut ma enam ei osta, kuid Schwinn on mul hästi vastu pidanud, kuid kardan, et ta maratoni mul üle ei ela :/ Ühesõnaga igasugused mõtted oodatud
Osta Trek siiski. See korralik ratas, peab ikka vastu ka.
stw kirjutas:Osta Trek siiski. See korralik ratas, peab ikka vastu ka.
Suured tänud !