Kõik tundub muidu sama, ainult Tractioni raamisulam on "AUTHOR Palladium"
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
loe ikka korralikult minu postitust. Gary Fisherit nimetan seal ju ikka Rademaris müüdavatest brandidest elitaarsemaks, kui trekki.Ermo kirjutas:See onkindlasti tänase päeva suurim solvang !!!![]()
Fisher ja low budget![]()
![]()
.
Authoril on vist mingi Madison ka lisaks. Mõigus olid mõned sellenimelised ka rivis.Andrus K kirjutas:kas asi võiks olla umbes nii. Igal suuremal poel eestis on kaks põhilist rattabrandi, milledest üks elitaarsem ja teine nagu rahva-ratas:
pood odavam kallim
HE classic scott
V+ merida spezialized
Rademar trek gary fisher
Author Author ?
Kui mina suvel uut ratast otsisin, siis oli üks variant ka Classic Storm, aga sellel ei olnud S suurus raami. Selle peale öledi HE's, et pole hullu, selle saab lasta teha, nii et HE eravärk jah. Disainerid pidid ka olema kohalikud eestlasedsmile kirjutas:Muide, kas kellelgi on aimu, kuskohas neid Classicu rattaid tehakse?
Kui see minu viimase postituse kohta käis, siis kui soga, siis soga. Räägin lihtsalt seda, mida mulle HE müüja ütles. Lähen laua alla häbenema, aga teadjamad rääkigu, kuidas asi tegelikult on.vaikija kirjutas:imelik,et tegelased,kellel puuduvad teadmised jalgrattaalalt või on need teadmised väga udused,julgevad ilma piinlikkust tundmata sirgeseljaliselt ajada siin soga.aga võibolla olen ise lihtsalt vales kohas.![]()
Ju siis naiste maailameister, kes sõidab Meridaga, peab veel kõvasti pingutama, et parem rattaga sõitma pääseks.Unustasin lisada,et teine ja kolmas sõidavad sama rattaga.XTRace kirjutas:trek, gary fisher ja klein kõik kuuluvad ühte korporatsiooni, nagu ka Merida ja Spezialised. Classic on konkreetselt HE enda bränd ja toodetud kilide juures nagu ikka. Ja andke andeks kui scott ja merida ei ole low-budget. 50kilo võib ju sinu jaoks palju olla aga nad ju maksavad ooluliselt vähem kui teised sarnaste juppidega vidinad. No võrdle Xt/Lx jupiga Marini ja Scotti omavahel näiteks.
ega siis hind veel ratast kehvemaks ei tee.Ju siis naiste maailameister, kes sõidab Meridaga, peab veel kõvasti pingutama, et parem rattaga sõitma pääseks.Unustasin lisada,et teine ja kolmas sõidavad sama rattaga
Madal eelarve? Mina sain eelnevast aru sedasi, et Merida, Scott ja Author on siiski tegelikult spetsialiseerunud laiatarbe kaubale. Et oma kaupa paremini müüa, siis oleks hea kui sellega ka tippvõistlustel häid kohti saavutatakse. Selleks võetakse miski tubli rattur kellele pakutakse korraliku sponsorlusprogrammi. Kui nüüd tippvõistlusel hästi läheb siis on see väga võimas müügiargument. See omakorda toob firmale rohkem pappi sisse, millega jälle võimalik oma väheseid tippe moosida. Sellises süsteemis pole midagi uut.vaikija kirjutas:Mida tähendab low budget?
Corrosion kirjutas:Leidsin ühe tsehhikeelse saidi, kus on selle a Authori mudelite "päris pildid" üleval.
On ikka. Sellelt Authori Tsehhi kodukalt leab teistegi mudelite kohta inffi, ka inglise keels.Rom kirjutas:Huvitav kas INTROVERTI seeaasta ei olegi?...
Nii palju kui mina asjaga kursis olen, siis on hetkel Authori rataste puhul üks odavuse põhjus see, et rattad on tellitud ja hinnad lepitud kuskil 2003 suve hakul, seega dolts odav ja lisaks ilma EL lisadeta. 2005 tõenäoliselt enam nii odavalt ei saa.Kirsa kirjutas:...aga hinnad on kõvasti odavamaks läinud?!
Kui nii edasi läheb, siis saab Authori juppide jaoks doonoriks osta - raami võib minema visata või kõveraks sõita ;O).
Andrus K kirjutas:kas asi võiks olla umbes nii. Igal suuremal poel eestis on kaks põhilist rattabrandi, milledest üks elitaarsem ja teine nagu rahva-ratas:
pood odavam kallim
HE classic scott
V+ merida spezialized
Rademar trek gary fisher
Author Author ?
mainida võib ikka. Pole küll ammu HE-s käinud, kuid mulle on mulje jäänud, et Schwinn on HE-s taandunud väga kolmandajärguliseks brandiks, sest mudelivalik mida pakutakse jääb justkui vaid 5000 kr. ringi. Vabandan ette kui eksin, sest tõesti pole ammu HE-s rattaid uurinud.mestari kirjutas:Andrus K kirjutas:kas asi võiks olla umbes nii. Igal suuremal poel eestis on kaks põhilist rattabrandi, milledest üks elitaarsem ja teine nagu rahva-ratas:
pood odavam kallim
HE classic scott
V+ merida spezialized
Rademar trek gary fisher
Author Author ?
HE müüb ju Schwinni ka, kas see on nii low, et see ei tasu üldse mainimist