nagu Reinu värskest blogipostitusest lugeda, siis Look on hakkama saanud sellise uuendusega
ratta kohta lähemalt siin - http://www.roadbikereview.com/reviews/2 ... -road-bike
Kahvlisse integreeritud esipidur MNT rattal
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kahvlisse integreeritud esipidur MNT rattal
Jalgratturid omavahel: kuidas Cube käratab?
Re: Kahvlisse integreeritud esipidur MNT rattal
Looki jaoks uuendus, paljude teiste jaoks mitte:
THM Scapula:
Ridleyl juba 2011. aastast:
Rääkimata eraldistardiratastest:
THM Scapula:
Ridleyl juba 2011. aastast:
Rääkimata eraldistardiratastest:
nunuh, eks see ilmselt vaheetapp, kuni UCI ketaspidurid PRO pelotoni heaks kiidab...
Samas, tippklassi MNT pöiapidurid ei ole kehvemad ketaspiduritest, kui tihend lenksu ja sadula vahel vähegi peab. Kitsa kummiga saab nii pöiapiduri kui ketaspiduriga ratta lohasse ja halvemal juhul sõitja ja pool pelotoni pikali kui tihend ei pea.
Mul hakkas Alpe d'Huez laskumisel üheksandas kurvis lekkima ja kontakt tõusul oleva autoga jäi napilt saavutamata, olin paar nädalat kestnud kuiva ilmaga nagu märjal asfaldil, kuhu rekka on poetanud Saksa - Poola piirist esimesest LUKi tanklast väljudes vähemalt 100 liitrit diislit.
Samas, tippklassi MNT pöiapidurid ei ole kehvemad ketaspiduritest, kui tihend lenksu ja sadula vahel vähegi peab. Kitsa kummiga saab nii pöiapiduri kui ketaspiduriga ratta lohasse ja halvemal juhul sõitja ja pool pelotoni pikali kui tihend ei pea.
Mul hakkas Alpe d'Huez laskumisel üheksandas kurvis lekkima ja kontakt tõusul oleva autoga jäi napilt saavutamata, olin paar nädalat kestnud kuiva ilmaga nagu märjal asfaldil, kuhu rekka on poetanud Saksa - Poola piirist esimesest LUKi tanklast väljudes vähemalt 100 liitrit diislit.
Samas esipiduri tross on ära peidetud ikka korralikult
võrreldes teiste maantekatega.
Vänt tunub ka huvitav olevat, sellise ise peale ja maha saamine on vist päris keeruline
võrreldes teiste maantekatega.
Vänt tunub ka huvitav olevat, sellise ise peale ja maha saamine on vist päris keeruline
Mul ka kodus üks samasugune, mida siin teemas pole veel mainitud. Peidetud pidur ei ole suures pildis midagi uut
If everything's under control, you're going too slow!