Corratec .Küsimus .
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Corratec .Küsimus .
Olen lühikest kasvu harrastussportlane , käin ka maakonna sisestel maastikuratta võistlustel . Mul oleks võimalus osta nüüd omale (võistlemiseks) järgmine kasutatud jalgratas ,mis müüja sõnul on ise kokku komplekteeritud ja ma ei tea kas oleks õigustatud selle isendi eest sadu eurosid välja käia Palun targematelt arvamusi .
Kirjeldus
Frame: Corratec Patented Bow Technology, 7005 aluminium, 46cm
Fork: RockShox Reba SL
Rear derailleur: Shimano Deore XT
Derailleur: Sram X9
Shift levers: Shimano Deore XT
Brake levers: Avid Elixir CR
Brakes: Avid Elixir CR
Crankset: RaceFace Evolve
Pedals: RaceFace Evolve XC Forged
Hubs: ZZYZX
Rims: ZZYZX 26"
Tyres: Schwalbe Rocket Ron
Stem: ZZYZX D345C
Handlebar: ZZYZX
Seat post: ZZYZX
Saddle: Selle Italia
Horns: Smica 77075 3D Forged
Spidom: Sigma 1009 STS
[imghttp://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/422/380/010569002341404.jpg][/img]
Kirjeldus
Frame: Corratec Patented Bow Technology, 7005 aluminium, 46cm
Fork: RockShox Reba SL
Rear derailleur: Shimano Deore XT
Derailleur: Sram X9
Shift levers: Shimano Deore XT
Brake levers: Avid Elixir CR
Brakes: Avid Elixir CR
Crankset: RaceFace Evolve
Pedals: RaceFace Evolve XC Forged
Hubs: ZZYZX
Rims: ZZYZX 26"
Tyres: Schwalbe Rocket Ron
Stem: ZZYZX D345C
Handlebar: ZZYZX
Seat post: ZZYZX
Saddle: Selle Italia
Horns: Smica 77075 3D Forged
Spidom: Sigma 1009 STS
[imghttp://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/422/380/010569002341404.jpg][/img]
Re: Corratec .Küsimus .
Pildi järgi on tehnilist seisukorda pea võimatu hinnata. Sadul on ka seal väga kahtlase nurga all.
Iseenesest korralik masin ju...
Ma vaatan kui õhtul kodus igav on, siis panen kõikidel ratastel sadulad sellise nurga alla.
"Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride"
See on ilgelt sitt ratas, sest sellega ei saa sõita kuna puudub kett. Ära siukest saasta küll osta.
Mõnel huumorihakatusel pole siin ka nagu vedu ega possat, äkki saaks lenksult maha ronida?
Vabandust, ma unustasin, et kõik jalgratastega seonduv on TÕSINE ASI.
Kahetsen siiralt oma üleastumist ja üritan edaspidi igavusest lolli nalja mitte teha.
Kahetsen siiralt oma üleastumist ja üritan edaspidi igavusest lolli nalja mitte teha.
Kett on pehmodele.
oleneb, mis hinnaga seda pakutakse. Juppide vahetamisest arvatavasti ei pääse. Kulunud rehvid ja peeneks lastud esihammakas viitavad pikemaajalisele kasutamisele
Kuidas sellise sadulaasendiga sõita saab üldse?
Minule see nali meeldis see on nagu mäng - mis on pildil puuduPrommar kirjutas:See on ilgelt sitt ratas, sest sellega ei saa sõita kuna puudub kett. Ära siukest saasta küll osta.
ise ei pannud keti puudumist tähelegi, lippan vaatan kas oma rattal on kett olemas
Kui nüüd asjalikumalt vastata, siis sadula asend, pedaalid ja ära kriimustatud chainstay viitaks nagu sellele, et on downhilli või mingit muud sarnast retsimist tehtud ja ratast eriti hoitud ei ole.
ole nüüd rahulik sellise rattaga dhd sõita.. eks ikka. chainstay kriimustamiseks pole palju vaja, piisab kui sõita kasvõi või asjalikematel singlitel ning puudub chainstay kaitse. ja pildi pealt oskad öelda, kas ratast on retsitud v mitte.. rehvid kulunud..? mis siis, ega ei pea müügiks uusi rehve ostma..Prommar kirjutas:Kui nüüd asjalikumalt vastata, siis sadula asend, pedaalid ja ära kriimustatud chainstay viitaks nagu sellele, et on downhilli või mingit muud sarnast retsimist tehtud ja ratast eriti hoitud ei ole.
Ei ole minu ratas ega kuidagi sellega seotud, lihtsalt imelik vaadata, kuidas piltide järgi pannakse paika, et ratast retsitud, dhd sõidetud jm..
Äkki läbisõitu ka keritud? ja ega see leedust pärit pole, siis vb on esiots Corratec ja tagumine Merida vms..???
Igatahes, teema algatajale, võimalusel pane siia ka kirja hind, millega seda pakutakse, selle järgi parem otsustada.. Kuid kui ratas meeldib, hind jõukohane, siis kas käi kuskil rattapoes mingi mehanni juures ära ja las vaatab kiiresti üle. Kui mingeid lõtke pole, keskjooks ei ragise, jooksud sirged, siis ei näe küll põhjust, miks ei peaks antud ratast ostma. Vajadusel teed hoolduse ka ära ja kestab see ratas kaua.
Krt, mul ikka ei vea siin teemas, ürita veel abivalmis olla.
Kindlasti ostjad hakkavad paarisaja euroseid rattaid enne kuskile poodi tassima et mehann üle vaataks.
Kindlasti ostjad hakkavad paarisaja euroseid rattaid enne kuskile poodi tassima et mehann üle vaataks.
ahh, pole see rimakas nii jubend midagi. Kui paari-kolme soti eest saab, siis kärab küll. Paneb sadula õigesse asendisse, keti peale ja klipid külge, teeb pisut trenni ka, ning sõidabki Elionil supsti soti sisse või paneb koduküla võistlusel juustud taskusse.
Et kui vana ketiga, siis ]igetpidi. V]i vaheta hammakad ja kassett kohe. Aga siin keenjusi piisavalt.
Iga ketivahetusega küll pole kassetti vaja vahetada, rääkimata hammakatest.
Hind 550 eurtsi , kett olevat uus ostetud . Mis teha , kui olen nii tumba
Aga uus kett ei pruugi ju kokku käia kassetiga ja esihammastega.
Võib. Aga siiani pole küll iga ketiga kassetti vahetanud. Kassetti vahetan tunde järgi. Saab aru, kui peab vahetama.MK777 kirjutas:Aga uus kett ei pruugi ju kokku käia kassetiga ja esihammastega.
Ega ma enne targemaks ei saa ,kui vaatama lähen . Nüüd lähipäevil ongi minek koos asjatundjama inimesega ,sest ma ise olen nii lammas ,et ostaks lampi ära . Vaja on oma vanale väsinud rattale asendust , aga poehinnad korraliku pilli eest käivad üle jõu . Sestap otsingi alternatiivi .
Viimati upitas Muu1, 24. 03. 2014. 16:12.