Mis arvate MNT Canyon
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Mis arvate MNT Canyon
Andke nõu kas on mõistlik ost Eesti rattarallidel osalemiseks.
Canyon Aeroad CF SLX 7.0
https://www.canyon.com/road/aeroad/aero ... x-7-0.html
Canyon Aeroad CF SLX 7.0
https://www.canyon.com/road/aeroad/aero ... x-7-0.html
Re: Mis arvate MNT Canyon
Eesti rattarallideks ideaalne!
Ilma selle megablingi ühes tükis aerolenksuta on see ratas kuidagi poolik.
(Mul endal Endurace CF 9.0 PRO istumise all)
(Mul endal Endurace CF 9.0 PRO istumise all)
Ma ei tea, natukene lahjaks ei jää või? Äkki naerdakse välja grupis?!
Miks peaks ?Tannu kirjutas:Ma ei tea, natukene lahjaks ei jää või? Äkki naerdakse välja grupis?!
Olen päris kindel et see oli tugev sarkasm , tegu on vägagi hea rattagaraulk kirjutas:Miks peaks ?Tannu kirjutas:Ma ei tea, natukene lahjaks ei jää või? Äkki naerdakse välja grupis?!
Lisaks, teemaalgataja küsimus on nii umbmäärane, nagu tahaks lihtsalt oma rahakotiga uhkustada, seega võib teda ka veits tögada.
Tavaharrastaja jaoks väheke üle võlli, aga kui pappi on, siis miks mitte.
Sattusin teemale suht juhuslikult.
Endal 6 aastat vana Canyoni MNT-ratas (alu raamiga ja SRAM FORCE - 7,45kg) ning pole veel siiani probleeme olnud.
Annaks Jumal mulle endale piisavalt jõudu väntasid ringi ajada...
Minu arvates on Canyon hetkel parim Eestis ostetav (internet!) hinna ja kvaliteedi suhe.
IMHO
Endal 6 aastat vana Canyoni MNT-ratas (alu raamiga ja SRAM FORCE - 7,45kg) ning pole veel siiani probleeme olnud.
Annaks Jumal mulle endale piisavalt jõudu väntasid ringi ajada...
Minu arvates on Canyon hetkel parim Eestis ostetav (internet!) hinna ja kvaliteedi suhe.
IMHO
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Canyonil 2016 mudelid väljas veebis. Tõsi, mitte kõik... nädala pärast Eurobike'l esitlevad uudiseid ja peale seda siis ehk kõik....
Ilus ratas, kui raha on siis tuld! Arvestades harrastajate rattaparki, siis Dura oleks sobilikum, Ultegra jääks lahjaks:)
Ratta põhikomponent on siiski sadula ja lenksu vahelmartaas kirjutas:Ilus ratas, kui raha on siis tuld! Arvestades harrastajate rattaparki, siis Dura oleks sobilikum, Ultegra jääks lahjaks:)