Ratta ost Romet Rambler Fit 27,5
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Ratta ost Romet Rambler Fit 27,5
Plaan osta MTB Romet Rambler Fit 27,5. Õigemini öeldes sai juba tellitud.
Sisse on pugened kahtlus, et kas oli ikka hea valik. Hüdraulilised pidurid tekitavad kõige enam kahtlust kuna puudub nendega eelnev kokkupuude. Siiani olen ratta hooldustega ise hakkama saanud.
Suuri ootusi/lootusi rattale ei sea. Sõidan 1-2 korda nädalas metsas ja mägistel terviseradadel. Tippkiirust taga ei aja, selleks on kitsaste rehvidega hübriid olemas. Plaan ka talvel sõitma hakata.
Kas teadjamad mehed oskavad allpool oleval lingil ratast kommenteerida?
Olen kaalunud ka odavama otsa fat bike ostu, sest sellega oleks talvel vast eriti fun kulgeda.
https://www.hansapost.ee/et/vaba-aeg-sp ... _c1cddede/
Tänan tähelepanu eest.
Tarmo
Sisse on pugened kahtlus, et kas oli ikka hea valik. Hüdraulilised pidurid tekitavad kõige enam kahtlust kuna puudub nendega eelnev kokkupuude. Siiani olen ratta hooldustega ise hakkama saanud.
Suuri ootusi/lootusi rattale ei sea. Sõidan 1-2 korda nädalas metsas ja mägistel terviseradadel. Tippkiirust taga ei aja, selleks on kitsaste rehvidega hübriid olemas. Plaan ka talvel sõitma hakata.
Kas teadjamad mehed oskavad allpool oleval lingil ratast kommenteerida?
Olen kaalunud ka odavama otsa fat bike ostu, sest sellega oleks talvel vast eriti fun kulgeda.
https://www.hansapost.ee/et/vaba-aeg-sp ... _c1cddede/
Tänan tähelepanu eest.
Tarmo
Re: Ratta ost Romet Rambler Fit 27,5
Kui sa pidurite hoolduse pärast muretsed, siis klotsivahetusega saad vabalt hakkama. Kui tekib vajadus õhutada ja tahad seda ise teha, siis purk muneraalõli ja mõned tarvikud koos youtube klippidega on see, mida vajad.
If everything's under control, you're going too slow!
Moodsa maailma valikud - kas ostad "poest" ja lased nende teeninduses ka hoolduse teha või ostad netist ja hooldad ise või siis täishinnaga "hoolduses".
Sooliste stereotüüpide ja nende taunimise kontekstis võiks minu subjektiivse arvamuse kohaselt "mees" siiski iseseisvalt hakkama saada. Palun andestust kui eksin.
Odava(i)ma otsa fatbike valikut kindlasti ei toeta. Saad mitteveereva pommi mille seljas valad pisaraid emotsionaalse pettumuse ja mahavisatud raha tõttu.
Sooliste stereotüüpide ja nende taunimise kontekstis võiks minu subjektiivse arvamuse kohaselt "mees" siiski iseseisvalt hakkama saada. Palun andestust kui eksin.
Odava(i)ma otsa fatbike valikut kindlasti ei toeta. Saad mitteveereva pommi mille seljas valad pisaraid emotsionaalse pettumuse ja mahavisatud raha tõttu.
Küllaltki raske "ratas" maastikul sõitmiseks,hea tervis peab olema. A hüdr.pidureid ei maksa peljata,kasutan ise igapäevasõitudeks (tööle poodi jne) hüdr.pid. hübriidi aastaringselt. Pidurid saavad vatti kõvasti,liiv,sool,pori ja vesi ka ikka. Ja kes toda känakat igapäev pesta ja puhastada viitsib,koputan suurema jää maha ja roostes ketile õli pääle ning sõit võib alata. Piduriklotse vahetan kord aastas,kevadeti. Ketti ja hammakaid ka kord aastas. Õli ei ole lisanud ega vähemaks võtnud piduritest veel kordagi,kolm aastat on ratas olnud.
Njah. Ega see Romet just kõige kergem ratas ei ole. Samas 400-500 eurone Scott kaalub ka 14,6-14,7 kg. Jätan poole liitrise veepudeli koju ja ongi kaaluvahe tasa
Omal kaalu 77 kg, usun, et saan ratta ikka veerema.
Omal kaalu 77 kg, usun, et saan ratta ikka veerema.
Kui jätad veepudeli koju, kaotad +- ühe tunni sõiduaega iga poole liitri kohta.
If everything's under control, you're going too slow!
Sõidan ka aastaringselt. Piduriklotsid lähevad talvisest läbust maru libedaks, puhastus aitab.
Vesi - kuidas keegi.
Mina ei võta paariks tunniks metsa minnes midagi kaasa, ei süüa ega juua. Kui päris võistlustempos ei lenda, siis pole vaja ka. Samamoodi võisin ma poolmaratoni ilma joomata läbi liduda (paar aastat tagasi, enam ei luba liigesed nii pikalt joosta). Matkates joon samuti õhtul ja hommikul, päeval olen ilma veeta või siis väga vähese peal - nn "vene koolkond".
Kui pole sellega harjunud, siis on ilmselt raske / ebamugav.
Mina ei võta paariks tunniks metsa minnes midagi kaasa, ei süüa ega juua. Kui päris võistlustempos ei lenda, siis pole vaja ka. Samamoodi võisin ma poolmaratoni ilma joomata läbi liduda (paar aastat tagasi, enam ei luba liigesed nii pikalt joosta). Matkates joon samuti õhtul ja hommikul, päeval olen ilma veeta või siis väga vähese peal - nn "vene koolkond".
Kui pole sellega harjunud, siis on ilmselt raske / ebamugav.
Tõmbaks offtopicule joone alla.
Teemaks on Rometi ratas mitte joomisharjumused
Teemaks on Rometi ratas mitte joomisharjumused
Ok. Võtan vee siis kaasa. . Et kõige hullem valik see ratas siis pole jah?