Kellegil kogemust Dechlaton Triban 120 rattaga

Komplektsed jalgrattad. MTB, Road, Trekk, CC, BMX. ...
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Spondzile
Rattur

Kellegil kogemust Dechlaton Triban 120 rattaga

Postitus Postitas Spondzile » 20. 05. 2024. 21:39

Tervist,
Alustuseks ütlen kohe ära,et jalgratta maailmas täitsa võhik.
Kas kellegil on kogemust antud rattaga?
Tean,et pidurid pidavat neil kehvakesed olema ja ülekanded ei pidanud ka teab mis vastupidavad olema.
Poes vaadates neid rehve,siis need ei paista ka sellised olema millega kaugele purjetaks.
Aga vaadates ratta hinda siis ju täiesti arusaadav.
Samuti aja pikku saab ju asju vahetada.
Vaatan seda ratast puhtalt hinna pärast,teine variant on nullist ise kokku klopsida.
Samuti küsiks arvamust ratta raami suuruse kohta,olen 182cm pikk ja pikalt netis tuhnides olen jõudnud arvamusele ,et 56cm peaks olema sobilik.
Saan aru,et ratta maailmas on tegemist Fiat Multiplaga aga nagu ütlesin,ma täis võhik ja rahapuud mul samuti pole :) Tänud

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Re: Kellegil kogemust Dechlaton Triban 120 rattaga

Postitus Postitas mart » 20. 05. 2024. 22:18

Et siis tehisaru appi võetud tootele tähelepanu suunamiseks? Palju sulle eesti dechatlon punkte annab, kui vastused laekuvad? :)
https://www.reddit.com/r/cycling/commen ... c120_disc/
Pigem klopsi sarnane subjekt nullist kokku ja siis kirjelda värvi ning maitset.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Spondzile
Rattur

Postitus Postitas Spondzile » 20. 05. 2024. 22:51

Ma ei tea mis punkti mänge Mardike mängib, aga postituse lugemise oskuse eest saad minult küll null punkti.

tripp
Rattur

Postitus Postitas tripp » 21. 05. 2024. 08:16

Küllap sellega sõita saab. Kasutatud ratta saab sama raha eest ehk edevama. No ja ole valmis suvalisi juppe (sadulast jooksudeni) vajadusel välja vahetama.

Osta ära, sõida, ja kirjuta siis omaenda kogemusest.

Tarapita
Rattur

Postitus Postitas Tarapita » 21. 05. 2024. 11:17

Isiklik kokkupuude puudub aga endale ratast otsides tegin netis päris palju eeltööd. YT ja Reddit on väärt infot täis, inimesed kiidavad nende Tribanite 'bang-for-buck' suhet. Põhimõtteliselt saad seda mida ostad, mitte halvas mõttes.

Lõpuks võtsin endale kasutatuna kallima ratta. Keri selle foorumi hinnakuulutused läbi, keri FB Marketplace läbi, mine katsu füüsiliselt seda ratast, sõida, proovi mõnda muud kasutatud varianti ka ning siis tee sama asja uuesti. Kui tundub endale hea, rahakotile sobilik, siis osta see mis on tunde poolest õige.
Parim ratas on see mis sind päriselt sõitma viib, mitte see mida sul veel ei ole või võiks olla.

Spondzile
Rattur

Postitus Postitas Spondzile » 21. 05. 2024. 13:49

Tarapita kirjutas:
21. 05. 2024. 11:17
Isiklik kokkupuude puudub aga endale ratast otsides tegin netis päris palju eeltööd. YT ja Reddit on väärt infot täis, inimesed kiidavad nende Tribanite 'bang-for-buck' suhet. Põhimõtteliselt saad seda mida ostad, mitte halvas mõttes.

Lõpuks võtsin endale kasutatuna kallima ratta. Keri selle foorumi hinnakuulutused läbi, keri FB Marketplace läbi, mine katsu füüsiliselt seda ratast, sõida, proovi mõnda muud kasutatud varianti ka ning siis tee sama asja uuesti. Kui tundub endale hea, rahakotile sobilik, siis osta see mis on tunde poolest õige.
Parim ratas on see mis sind päriselt sõitma viib, mitte see mida sul veel ei ole või võiks olla.
Tänud asjaliku vastuse eest,hetkel läksin ikkagi vana vintage road bike teed,millest ilmselt aint raam kasutus kõlblik.Lisan hiljem pildi,kui ratta kätte saan,ehk keegi suudab tuvastada mis rattaga tegu.

Vasta

Mine “Jalgrattad”