sellel rattal on alu. raam, hakkasin mõtlema et kas tasub seda osta, sest olen kuulnud et alu. raamid kestavad max. 2 a.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Mainid vist seda testi:cowrider kirjutas:Lugesin kuskilt, et olnud mingi erinevate raamide testimine ja Cannondale aluraam olnud teistest aluraamidest parem olnud ja ka CrMo raamidele ära pannud. Seega oleneb ka tootmisest. Kui koha üles leian, siis annan märku - jutt oligi seoses aluraamide vastupidavusega, aga ma ei mäleta, kas lühikese aja mõttes või pikemas perspektiivis.
raiud täiega mäkke voi finishisirget ja tunned kuidas asi on vedel ja kogu jalgadest tulev mats ei lähe ratta edasiajamiseks vaid osa sumbub raami elastsetesse deformatsioonidesse. kui sa sellist tunnet ei tunne siis pole põhjust muretsemiseks.traceur kirjutas:aga kuidas aru saada, et alumiinium raam on pehme? kuidas seda kindlaks teha?
Saan ma õieti aru, et sellest saab alles siis aru, kui jalalihased on piisavalt head? S.t minusugusel on praktiliselt võimatu aru saada...erikr kirjutas: raiud täiega mäkke voi finishisirget ja tunned kuidas asi on vedel ja kogu jalgadest tulev mats ei lähe ratta edasiajamiseks vaid osa sumbub raami elastsetesse deformatsioonidesse. kui sa sellist tunnet ei tunne siis pole põhjust muretsemiseks.
umbes nii jah.LauriA kirjutas:Saan ma õieti aru, et sellest saab alles siis aru, kui jalalihased on piisavalt head? S.t minusugusel on praktiliselt võimatu aru saada...
see ei näita midagi. seda tunned ainult sõites, mingeid dünamomeetri lugemeid laboritingimustes pole keegi sulle võimeline andma.traceur kirjutas:Selline lugu on, et on ainult raam. Kui ma painutan seda kohta kuhu taguratas käib, kas see näitab midagi? Kas mingit sellist head nippi pole? Oleks vaja teada, mis seisus raam on.