Küsin nõu spetsialistide käest millist jalgrattast osta rahalistelt 6000 kr eest. ise mõtlesin osta classic legend 4.5 või 5.5
milline ratas oleks sele raha eest kõige mõtekam väga hea ratta puhul võib hind natuke kallimgi olla.

eelmise suve populaarseim küsimus oli samuti, et millist ratast 6000 krooni eest osta. hakkaks ikka sealt pihta, et milleks plaanid ratast kasutada, kus sõita, mismoodi sõita.oits1988 kirjutas:Tere
Küsin nõu spetsialistide käest millist jalgrattast osta rahalistelt 6000 kr eest. ise mõtlesin osta classic legend 4.5 või 5.5
milline ratas oleks sele raha eest kõige mõtekam väga hea ratta puhul võib hind natuke kallimgi olla.
Adminnid, sorry väikese OT pärast aga inimeste harimise eesmärgil lisan siia paar linki kiivri vajalikkuse kohta: lugemiseks ja vaatamiseks. Olgem siiski mõistlikud ja sõitkem kiivritegaKristiano kirjutas:..ma olen sõitnud Trek ja Meridaga u.10 tuh. km ja pole veel spets riiete ja kiivri ning prillide jms. järele erilist vajadust tundnud. Saab hakkama ka norm. dresside ja suvejopega. Saabasteks sobivad pea sama hästi jäiga tallaga saali putsad, kui just väga klambreid ei unista.
ma ütleks, et üks mu kolleeg sõidab neid EEC maratone mingi ürgse 14+ kilose king foxiga ja püsib kenasti üsna tabeli keskkohas.mono-cyclist kirjutas:mõtle ka, kas sa tahad endal 13.6 kilo rauda all vedada? sellise rattaga pole võistlusel küll midagi teha; kui ratas 6000-ga, siis pigem kasutatud ratas; pigem sram kui shimano; ja pigem ilma amordita, kui mitte-töötava amordiga