Author 2006
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Author 2006
MNT 6606 ja 7706 on carbon raamiga ja päris omapärase disainiga. Mõned pildid on siin ka nähtaval. Siit saab näha ka authori 2006a spetsifikatsioon.
Re: Author 2006
mõlemad järgivad Specialized S-Works Tarmac Carbon ideoloogiat. Ainult seat-tube oleks nagu natuke "pooleli jäänud".
Gravity is a Bitch
vot, vot. jube tuttav tundus küll. aga ega nad saa ju jah kõike 1:1 kopida, muidu keegi ostab veel odavama Authori Spessu asemelKuldar kirjutas:mõlemad järgivad Specialized S-Works Tarmac Carbon ideoloogiat. Ainult seat-tube oleks nagu natuke "pooleli jäänud".
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
See on nagu lauludega, viis on sama aga noodid erinevad. See ülemine toru (kuidas iganes seda ka ei nimetataks) on spessul eest jämedam, tagant peenem. Authoril vastupidi. jne. Võimalik, et tulevad mõlemad samast tehasest kusagilt taiwanist (ps! see on ainult lõbus oletus, mitte fakt). Aga vahet pole. Päris huvitavad näevad välja mõlemad.Kuldar kirjutas:mõlemad järgivad Specialized S-Works Tarmac Carbon ideoloogiat. Ainult seat-tube oleks nagu natuke "pooleli jäänud".
Sellise kaardus top-tubega on ka Merckx Carbon AXM raam.
Vaevalt see pelgalt disainielement on. Kahjuks ma ei suuda üles leida linki, kus oli De Rosa Tango raami tugevus- ja jäikusnäitajate võrdlus nö. sirgetest torudest monokokk-raamiga (samas ei mäleta ma seda, kas De Rosa mitte ise testi tellijaks ei olnud...)
sorri, jutt läks kõveraks ja vajus Author 2006 pealt natuke ära.
Vaevalt see pelgalt disainielement on. Kahjuks ma ei suuda üles leida linki, kus oli De Rosa Tango raami tugevus- ja jäikusnäitajate võrdlus nö. sirgetest torudest monokokk-raamiga (samas ei mäleta ma seda, kas De Rosa mitte ise testi tellijaks ei olnud...)
sorri, jutt läks kõveraks ja vajus Author 2006 pealt natuke ära.
Gravity is a Bitch
veel pilte (PS. sait avaneb tiba uniselt)
http://www.mtbs.cz/Galerie/Techfoto/Aut ... 51109.html
http://www.mtbs.cz/Galerie/Techfoto/Aut ... 51109.html
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.