miilits kirjutas:, aga saab ehk paremaks, kui need rasked King rehvid alt saab vahetatud.

miilits kirjutas:, aga saab ehk paremaks, kui need rasked King rehvid alt saab vahetatud.
Tubelessiks tehtud ja rehvi kaal ca 750 gr. Mõttes miskit schwalbelt alla panna.maksipoiss kirjutas:miilits kirjutas:, aga saab ehk paremaks, kui need rasked King rehvid alt saab vahetatud.
Knog'i silikoonkinnitus kahjuks purunes ühe hooajaga. Otsin valge asemele musta kaablivitsa, ma lubanKaupoR kirjutas:võiks olla väga vinks-vonks aga tagumise tule kinnitus on küll tonks-bonks
tere ,mis käiguvahetaja taga kasutuses onSL kirjutas:Kurat, ma olen oma uue (talve)rattaga nii rahul, et pean ikka siia ka üles panema:
Crux E5 disc. Alu. 1x11 (36/11/32). Jooksud Roval Control 29 (1540g). Shimano 105 (11s). Mehhaaniline disc BR-CX77.
Kaalub ca 8,5kg.
Muidugi, sest isegi suurema külmaga ei muutu uimasemaks.tsuky kirjutas:Kas talverattal on mehhaaniline pidur töötav lahendus?
MK777 kirjutas:Muidugi, sest isegi suurema külmaga ei muutu uimasemaks.tsuky kirjutas:Kas talverattal on mehhaaniline pidur töötav lahendus?
Läheb küll teemast välja,vabandan,aga viimane kommenteeria pole vist iialgi talvel rattaga sõitnud et sellist möga ajab.Mitte MK777phoenix kirjutas:MK777 kirjutas:Muidugi, sest isegi suurema külmaga ei muutu uimasemaks.tsuky kirjutas:Kas talverattal on mehhaaniline pidur töötav lahendus?Kui tross kinni külmub siis pidureid põle! Ja kinni külmunud on ta kindlasti ühel hetkel (avastad selle loomulikult siis kui vaja pidurdada)
V pidurite puhul on pöid kah jääs, kui oled eelnevalt pidurdanud....
Talverattal panustaks ikkagi hüdraulisesse kettasse, olgu või entry-level. Töökindlam kui trossimajandus.
Küllap vist nii ongi, kui lugupeetav nönna kenasti ütleb.metslane kirjutas: Läheb küll teemast välja,vabandan,aga viimane kommenteeria pole vist iialgi talvel rattaga sõitnud et sellist möga ajab.Mitte MK777
pane ikka reaalsest isendist pilt mitte tootjalink!realpx kirjutas:Merida Big.Seven Team Issue 2014 - pole õiget sõitu veel teinud, uus ost alles.
http://2014.merida-bikes.com/en_int/bik ... e-216.html
ootan juba paremat ilma
Helkurid-vilkurid hoiab taga puhtad.MK777 kirjutas:Kui vaadata tagumise porika pikkust siis on ta seal vist stiili pärast. Selga ta porist igatahes ei päästa. Oletan, et see on esiporika nina.
Selja jaoks ostsin Ass-saveri, aga see ei sobi mu sadulaga. Esimese porikaga oli juba ostes väike plaan, et lõikan esimese otsa ära ja kuna esimese piduri ja amordiluku tross oleks nii või naa talle ette jäänud, siis polnud enam küsimustki. Maha. Ja taha.erikr kirjutas:Helkurid-vilkurid hoiab taga puhtad.MK777 kirjutas:Kui vaadata tagumise porika pikkust siis on ta seal vist stiili pärast. Selga ta porist igatahes ei päästa. Oletan, et see on esiporika nina.
XTR Di2Maidor kirjutas: Misasi tal elektrooniline on?
fulsusseril on lisaks veel sadulaamort? Paljuks ei lähe ?mitcos kirjutas:
See on dropper seatpost. Saad kõrgust vastavalt vajadusele muuta.birgo99 kirjutas:fulsusseril on lisaks veel sadulaamort? Paljuks ei lähe ?
Kahvel näeb imelik välja - nagu oleks tahapoole väändunud. Või on lihtsalt optiline pete?Polaarorav kirjutas:
minu xl aluraami trekitroll