Kaal kõigega mis pildil 9.3 (Siserehvidega)
Tulevikus veel plaanis välja vahetada sadul, sadulapost, ning rehvid teha tubelessiks nii saaks ehk veel mõned grammid kaalu võitu.

Poes kaalule visates oli koos pedaalide ja joogipudelihoidjaga 10.5. Peale kummide vahetust, usun, saab 10 pealekle kirjutas:Palju kaal on?kapuuts kirjutas: Vaja veel nipet-näpet timmida, sarved peale ja vb raskemad kummid alt ära vahetada
Kaalu pärast sa küll muretsema ei pea. Sadulaposti aga peaks kähku 0 setbackiga posti vastu vahetama. Praegune post klammerdub kuidagi väga tagant äärest relssidele.kaspar19 kirjutas: Tulevikus veel plaanis välja vahetada sadul, sadulapost, ning rehvid teha tubelessiks nii saaks ehk veel mõned grammid kaalu võitu.
Ei ole suur, sel hetkel oli veel asend paika panemata.rainerhq kirjutas: Pildilt tundub et lenks on kõrgemal kui sadul ning sadulapost ulatub väga vähe raamist välja. Kas raam äkki liiga suur?
kui on tavalised carbon hiinakad sarved siis nende kaal 110g ringiskevin kirjutas:hiigel-sarved minema ja pool kilo kadunud nagu niuhti
Pane uus pilt ja passatka politsei saab uuesti peale lennata.kaspar19 kirjutas:Ei ole suur, sel hetkel oli veel asend paika panemata.rainerhq kirjutas: Pildilt tundub et lenks on kõrgemal kui sadul ning sadulapost ulatub väga vähe raamist välja. Kas raam äkki liiga suur?
wtf sarved OUT? kust sellist lollust võetakse ma ei saa aru. Mina näiteks ilma sarvedeta pikemale sõidule minna ei saagi. Korra olen Mulgi rattamaratoni ilma läbi teinud ja see oli ka viimane kord. Käed ei pea olema terved 2-3h või ntx Haanjal 6-8h ainult ühes sundasendis. Mugavus mugavus mugavus. Kui mõned saavad ilma, siis super aga usun et paljud kes neid kasutanud, kasutavad neid ka praegugi ja teevad seda ka tulevikusrainerhq kirjutas:Pane uus pilt ja passatka politsei saab uuesti peale lennata.kaspar19 kirjutas:Ei ole suur, sel hetkel oli veel asend paika panemata.rainerhq kirjutas: Pildilt tundub et lenks on kõrgemal kui sadul ning sadulapost ulatub väga vähe raamist välja. Kas raam äkki liiga suur?
Sarved on aastal 2016 ikka väga OUT, isegi kui nad 1g kaaluvad.
Eks see sõltub kus ja kuidas sõidad. Peamine põhjus sarvede mitte kasutamiseks on see, et kui piisavalt tihedasse metsa lähed, siis kipuvad puud sarve taha jääma ja tõmbavad sind pikali. Piisavalt suure hoo pealt sedasi käna käia on üsna ebamugav (proovitud). Ka tihedas grupisõidus võivad sarved probleemiks osutuda.kapuuts kirjutas: wtf sarved OUT? kust sellist lollust võetakse ma ei saa aru. Mina näiteks ilma sarvedeta pikemale sõidule minna ei saagi. Korra olen Mulgi rattamaratoni ilma läbi teinud ja see oli ka viimane kord. Käed ei pea olema terved 2-3h või ntx Haanjal 6-8h ainult ühes sundasendis. Mugavus mugavus mugavus. Kui mõned saavad ilma, siis super aga usun et paljud kes neid kasutanud, kasutavad neid ka praegugi ja teevad seda ka tulevikus
Mul ka sellised väiksed "junnid" ja päris mugavadbitter kirjutas:Olen ka paar korda sarvepidi puutaha jäänud kitsamates kohtades aga mitte nii hullusti, et neist täiesti loobuda. Puude taha takerdumisest võiks päästa sarv, mis on ettepoole hästi lühike. Mulle piisaks ka 2-3cm eeldusel, et lenksust tahapoole on ka midagi. Kasutan selliseid ja esiosa võiks lühem olla.
M785 kirjutas:Pideva MTB tuunimise tagajärjel on lõpp-produktiks valminud selline singlitelammutaja ("Do everything bike"):
Raamiks on Trek Fuel EX 8 2014 (120mm, 29"), kõik muud jubinad raami külge on ise valitud, kaal jääb umbes 12,5kg kanti
Amordi koht kohaks, aga kas reaalsuses kah on esijooks väiksem, kui tagumine? Või mismoodi see pilt (õigemini millega) tehtud on?karupoisu kirjutas:Lisaks enda kuukulguri ka siia, Lapierre XR529 E: I Shock 2016
Sai siis?erikr kirjutas:Selle OnOne peaks tahtmise korral päris ilusaks saama.
Hmm. Ma olen aru saanud, et vändad võivad olla horisontaalselt või siis chainstayga samal joonel. Sadulatoruga samal joonel olemise reeglist pole veel kuulnud.Prommar kirjutas: Vändad pole sadulatoruga ühel joonel
KaupoR kirjutas:
Mis värk nende keevitustega on?
Rivo kirjutas:Küll 100% tehase konfis, aga siiski, midagi tavapäratut...