Selline isend siis pildil--》https://www.trekbikes.com/us/en_US/bike ... d_bluedark
Kõrvaltvaataja võiks arvata, et sa eksisid kui kirjutasid XMC aga mõtlesid XRC? Miks XMC?
XMC1200 30mm koos 180 EXP rummude ja keraamiliste laagritega. Ma eeldan, et küsimus on miks ma valisin veidi raskemad AM jooksud kergemate XC jooksude asemel? Üks põhjus oli konkreetsete jooksude saadavus ostuhetkel ning teine seotud võibolla minu keskmisest ratturist tiba kogukama kerega mida need jooksud tehnilistel sõitudel taluma peavad.
Olude sunnil pidin Propainiga täna ka Mulgi maratonil võistlema - ütleme nii, et ideaalne just ei olnud
Otsustasin, et jätan ratta ikkagi 3x7 käiguliseks ja ehitan sellest võibolla matkaratta.j6ukur kirjutas: ↑29. 08. 2022. 08:01^Selle tirri peale ei mahu 8ne kassett ära, vajab pisut rohkem tuuningut. Samasuguse 96' ratta juures ei mahtunud ka "uuem" jooks ilma abistamata raami vahele. Kroom-molübdeenraami tagaharki ei tahtnud jõuga laiemaks väänata. V-pidurile üle minnes peab tagumise trossiga jälgima, et vabalt liikuma jääks.
Hakkad krosse ja maratone ka sellega sõitma?Kirsa kirjutas: ↑08. 09. 2022. 00:57
See on siis nüüd mul põhiline sõiduvahend, millega kõige rohkem kilomeetreid tuleb.
Minu jaoks asendab gravelit ja fatbike-i ja maantekat. Sõidan kevadel/sügisel, talvel 2,6 rehviga lumel ja suvel trennis.
Eelmine "päris" maastikuratas neuron keris 2 aastaga 6000km ette ja teenib perekonnas veel edasigi.
Mis rehve talvel lumega kasutad ?Kirsa kirjutas: ↑08. 09. 2022. 00:57Sain omale sobiva trailika ka nüüd kokku. Propain jäi pikaks ja Neuron lühikeseks(ja võeti üldse käest ära) , siis see on täpselt paras ja olen rahul.
Tegemist on siis 2022a Orbea Occam M10-ga. Originaalosadest on alles ainult lenks ja tagaamort.
Amordikäik 150/140.
Talvesõidu rehvid peavad olema karvase mustriga, pehme seguga(mis toimib miinukraadidega), aga kerge kaaluga. Seega downhill rehvid jäävad kahjuks välja ja valik on üsna kitsas. Maxxis Forekaster 2,6 DC, Wolfpack 2,6" Cross või Trail - ongi põhimõtteliselt kõik. Conti black chili Mountainking või Trailking oleks ka väga hea talvekas, kui neid ainult tehtaks 2,6" mõõdus.
Kuidas sa uue Oiz-iga rahul oled, midagi mis ei meeldi?