hübriid vs MTB
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
hübriid vs MTB
Tere,
alustuseks mainin edasiste sekelduste vältimiseks kohe, et olen kasutanud otsingut ja lugenud läbi vanemad teemakäsitlused, kuid äkki on kellelgi uuemaid kogemusi ja arvamusi.
Lähemal ajal on tulekul rattaralli ja vaja nelikürituse raames ka sügisene rattamaraton läbi vändata. Vahepealsel perioodil võib ette tulla igasugust maastikku ja pinnakatet. Küsimus ongi selles, et kas oleks mõistlikum MTB ja sellele kitsamad kummid juurde või hoopiski hübriid. Ja kas lukustatav amort on hea valik.
Praegu oleks võimalik saada 7,5k EEK eest Author Traction 2004 aasta versioon, mis eialgu tundus hea valik, kuid kahtlused on ikka veel hinges.
Ja veel, pikkust 177cm, kas 17 tolline raam on paras või jääb väikeseks.
Suured tänud juba ette
alustuseks mainin edasiste sekelduste vältimiseks kohe, et olen kasutanud otsingut ja lugenud läbi vanemad teemakäsitlused, kuid äkki on kellelgi uuemaid kogemusi ja arvamusi.
Lähemal ajal on tulekul rattaralli ja vaja nelikürituse raames ka sügisene rattamaraton läbi vändata. Vahepealsel perioodil võib ette tulla igasugust maastikku ja pinnakatet. Küsimus ongi selles, et kas oleks mõistlikum MTB ja sellele kitsamad kummid juurde või hoopiski hübriid. Ja kas lukustatav amort on hea valik.
Praegu oleks võimalik saada 7,5k EEK eest Author Traction 2004 aasta versioon, mis eialgu tundus hea valik, kuid kahtlused on ikka veel hinges.
Ja veel, pikkust 177cm, kas 17 tolline raam on paras või jääb väikeseks.
Suured tänud juba ette
mul õnnestus kahel järjestikusel aastal saada mnt ja mtb rattaga peaaegu sama tulemus rattamaratonil.Kirsa kirjutas:Kui lähtuda ainult TRR ja TRM mätta otsast siis kindlalt hübriid - vaata et maanteerataski .
Aga seda mida sa täpselt vahepeal teed, seda pead sa ikka ise teadma.
aga arvestades, et nüüd on trm pikemaks tehtud, siis ma pole mnt-ratta suutlikkuses enam päris kindel
Re: hübriid vs MTB
Tartu rattaralli ca 6 tundi ja tartu rattamaraton ca 4 tundi, et finishisse saabuda - aasta peale 2 päeva ehk 10 vabas õhus viibitud tundi, ei nõua rattalt mitte miskit erilist. Võta ratas, mille värv meeldib ja hind taskukohane.eric kirjutas: Lähemal ajal on tulekul rattaralli ja vaja nelikürituse raames ka sügisene rattamaraton läbi vändata. Vahepealsel perioodil võib ette tulla igasugust maastikku ja pinnakatet.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: hübriid vs MTB
Ma arvan, et kui inimene juba kõigist neljast võistlusest osa võtab, siis tõenäoliselt teeb ta ka trenni. Ja selleks on vist siiski ka ratast vaja.mart kirjutas:Tartu rattaralli ca 6 tundi ja tartu rattamaraton ca 4 tundi, et finishisse saabuda - aasta peale 2 päeva ehk 10 vabas õhus viibitud tundi, ei nõua rattalt mitte miskit erilist. Võta ratas, mille värv meeldib ja hind taskukohane.
Kui otsustad mtb kasuks siis tuleb rattarallil lukustatav amort kindlasti kasuks. Ja kitsamad kummid. Ja mõned on isegi kasseti vahetanud mnt oma vastu.
- vigurivänt
- Rattur
http://rings.pri.ee/wp/?p=234
Pisut offtopic, aga jauramine teemal hübriid ja mnt ja jalgrattamüüjate suhtumine.
Pisut offtopic, aga jauramine teemal hübriid ja mnt ja jalgrattamüüjate suhtumine.