mis sellest rattast arvata
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
mis sellest rattast arvata
http://www.superior.cz/en/models-2009/m ... tml?id=159" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: mis sellest rattast arvata
raamil võiks punast sutsu rohkem olla...praegu on siuke irmus kurva olemisega. Muidu hindeks tugev 3!
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
normaalne, pole vähemalt Ritchey juppe nagu enamusel stock konfis.
Raami poolest, ei midagi erilist. Juppide poolest huvitav ja erineb "hallist massist"
keskpärase aluraami küljes keskpärased või pigem nigelad jupid. X.0 blackbox rd on ainus ere sähvatus low-end Red Metal 5 taustal.
Slovakkide oma bränd on Kellys, tshehhidel trügib Authori kõrvale Rock Machine, siis tulevad Apache, Superior ja teised sellid.
Slovakkide oma bränd on Kellys, tshehhidel trügib Authori kõrvale Rock Machine, siis tulevad Apache, Superior ja teised sellid.
Gravity is a Bitch
tavalisele nn algajast edasipürgijale , kes metsaradadega tutvub peaks sobima vist küll ma loodan .Hetkel mul selline päris tavaline maastikuratas ja olen ka sellega hakkama saanud.Nüüd siis otsustasin sellise soetada.Tänx kes vastasid - igasugune arvamus on teretulnud