Corratec X-Vert, mis arvate
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Corratec X-Vert, mis arvate
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=46175
Kuidas siinsed eksperdid seda ratast kommenteerivad, hind tundub küll ülihea olevat, komponendid tunduvad igati asjalikud olema:). Shimano 486 peaks vist õlipidur olema?
Palju see kohaletoimetamiskulu sealt võiks olla?
Kuidas siinsed eksperdid seda ratast kommenteerivad, hind tundub küll ülihea olevat, komponendid tunduvad igati asjalikud olema:). Shimano 486 peaks vist õlipidur olema?
Re: Corratec X-Vert, mis arvate
£30chad kirjutas: Palju see kohaletoimetamiskulu sealt võiks olla?
vali lehe üleval parempoolses nurgas valuuta ja asukohamaa ning siis annab kohe iga toote juures ka saatmiskulu.
Tänan - leidsin juba isegi, lisaks lugesin veel välja, et orders over 250GBP peaks olema tasuta kohaletoimetus, kuid ega see 30 EUR-i ka maha ei lööks. Meil hakkavad analoogse Corrateci siiski 10 kilost.
Ise olen selline keskmine harrastaja 1000-1500km aastas, sel aastal mõtlesin ka mingil võistlusel ennnas proovida.
Ühesõnaga otsin kindlust, kas on ikka hea valik. Olen oma Trekiga küll rahul, kuid kuna ta on mind teeninud juba mitmeid hooaega, siis hing ihaldaks midagi uut ja paremat
Ise olen selline keskmine harrastaja 1000-1500km aastas, sel aastal mõtlesin ka mingil võistlusel ennnas proovida.
Ühesõnaga otsin kindlust, kas on ikka hea valik. Olen oma Trekiga küll rahul, kuid kuna ta on mind teeninud juba mitmeid hooaega, siis hing ihaldaks midagi uut ja paremat
Postage to Estonia on this item is £30.00
TASUTA KOHALETOOMINE tellimustele üle 4360EEK (*välja arvatud jalgrattad)
: offtopicu lõpp :
TASUTA KOHALETOOMINE tellimustele üle 4360EEK (*välja arvatud jalgrattad)
: offtopicu lõpp :
Endal on 2008 kevad ostetud X-Vert Expert (jaehind Eestis oli siis vist 11000-12000 ringis). Kui Dart2 amordi ebasobivus minusuguse jaoks välja arvata, siis on hea ratas küll. 486 pidurid toimisid Alpides laskumistel ilma probleemideta, seega ka Eestis võiks nad sul hästi toimida.chad kirjutas:http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=46175
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
Vabandan ignorantsuse pärast, kuid milles see amordi ebasobivus seisnes? Kui sõitja kaalus on probleem, siin kaalun ca 90kg ringis ning kohe komponente ei tahaks välja vahetama hakata. Omal on jäänud mulje, et Rock Shox on siiski tavaliselt selliste rataste peal olevatest Suntouridest klassi võrra parem.Kui Dart2 amordi ebasobivus minusuguse jaoks välja arvata, siis on hea ratas küll. .
Paberi peal peaks see Dart2 vist olema parem, kui näiteks mu '99 Scotti SR? säästuamort, aga sõites tundub küll, et Dart2 töötab ainult kahendsüsteemi peal. Et on kas 0 või 1. Mingit sujuvust ei ole. Reguleerida olen pädevate hooldajate käes lasknud, aga ka nemad ütlesid, et ega see Dart2 mingi suurem asi ei ole.chad kirjutas:Vabandan ignorantsuse pärast, kuid milles see amordi ebasobivus seisnes? Kui sõitja kaalus on probleem, siin kaalun ca 90kg ringis ning kohe komponente ei tahaks välja vahetama hakata. Omal on jäänud mulje, et Rock Shox on siiski tavaliselt selliste rataste peal olevatest Suntouridest klassi võrra parem.Kui Dart2 amordi ebasobivus minusuguse jaoks välja arvata, siis on hea ratas küll. .
Ise kaalun hetkel 95kg ringis. Kui sõidan näiteks asfaldil, siis on see amort u, 1/3 käigust sees, kui mitte isegi rohkem.
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
Kindel, et tahad uut just?
Mul on ka mõned aastad tagasi Eestist ostetud Corratec X-Vert Expert - välimus minu meelest vingem kui sama seeria uutematel mudelitel.
Netist leidsin ühe pildi, punane siis - http://images.google.ee/imgres?imgurl=h ... s%3Disch:1
Kuna plaanin ise uut ratast soetada, siis võin maha kaubitseda Naisterahva kasutuses olnud, hästi hoitud ja üsna vähe sõitnud.
Mul on ka mõned aastad tagasi Eestist ostetud Corratec X-Vert Expert - välimus minu meelest vingem kui sama seeria uutematel mudelitel.
Netist leidsin ühe pildi, punane siis - http://images.google.ee/imgres?imgurl=h ... s%3Disch:1
Kuna plaanin ise uut ratast soetada, siis võin maha kaubitseda Naisterahva kasutuses olnud, hästi hoitud ja üsna vähe sõitnud.
Mariliis kirjutas:Kindel, et tahad uut just?
Tänan pakkumas, välimus on tõepoolest vähe vingem
Arvan, et sinu ratast siiski huvitatud pole, kahtlustan, et raam jääb mulle väikeseks või kui sul on tõepoolest 20 tollise raamiga ratas, siis võib ju edasi rääkida. Ei tea ka komponente, mis on tol rattal peal, ise soovisin ketaspidureid ning ka vähe paremal tasemel käikareid, kui mu praegusel Trek 4100-l, mis muuseas on ka päris vinge välimusega
Sama taseme ratta vastu pole ju mõtet vahetada, kuna oma Trek on ka väga heas korras, üht teist on vahetatud ning iga aasta regulaarselt hooldatud.