kuidas saada teada oma ratta suurust?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
-
- Rattur
kuidas saada teada oma ratta suurust?
tere
mul on merida tfs 900 aga ma ei mäleta mis suurusega ratas mul on? kas või kust seda saaks järgi uurida. osadel ratastel on raami peal märge nagu autodel vin kood umbes aga meridal vist ei ole või ma pole suutnud leida. mul peaks ratas olema 20" aga ma pole kindel kuid tahaks teada saada sest veeretasin kuurist välja ja tundus kuidagi maru väike mu all.
merida kodulehel on märgitud ära vaid see et mis suurustes seda mudelit toodetakse ja muud ei midagi.
mida teha
mul on merida tfs 900 aga ma ei mäleta mis suurusega ratas mul on? kas või kust seda saaks järgi uurida. osadel ratastel on raami peal märge nagu autodel vin kood umbes aga meridal vist ei ole või ma pole suutnud leida. mul peaks ratas olema 20" aga ma pole kindel kuid tahaks teada saada sest veeretasin kuurist välja ja tundus kuidagi maru väike mu all.
merida kodulehel on märgitud ära vaid see et mis suurustes seda mudelit toodetakse ja muud ei midagi.
mida teha
Re: kuidas saada teada oma ratta suurust?
Mõõda keskjooksust sadulaklambrini ja jaga saadud cm 2.54-ga.
paljudel merida ja ka teiste lmudelitel on ka samalt torul, mille otsas sadul istub kenasti pisike kleeps ja seal number cm ja/vï tollides.
Vahest see on tagaratta pool aga vahest esiratta pool posti peal.
Vahest see on tagaratta pool aga vahest esiratta pool posti peal.
Võtad enda pikkuse (cm) ja jagad selle 10,5.Vastuseks saad oma ratta suuruse tollides
Kui ratta raam on antud tähtedega nagi S,M,L,XL,siis on vähe pikem matemaatiline tehe vaja teha.See läheb juba keeruliseks
Kui ratta raam on antud tähtedega nagi S,M,L,XL,siis on vähe pikem matemaatiline tehe vaja teha.See läheb juba keeruliseks
Midagi on siin valesti annab vastuseks 1-2 mõõtu võrra väiksemat kui reaalselt on.metslane kirjutas:Võtad enda pikkuse (cm) ja jagad selle 10,5.Vastuseks saad oma ratta suuruse tollides
Need S,M,L,XL pole ka kõige usaldusväärsemad mõõdud. Tollides või cm'ites alati parem, sest tähega märgistatud suurused on erinevatel tootjatel natukene erinevate suurustega.metslane kirjutas:Kui ratta raam on antud tähtedega nagi S,M,L,XL,siis on vähe pikem matemaatiline tehe vaja teha.See läheb juba keeruliseks
It never gets easier, you just go faster
-
- Rattur
suured tänud.sain hakkama.
olge terved
olge terved