Tere,
mida arvate rihmülekandega ratastest?
Peaks olema hea hooldevaba linnarattaks?
Mis võiksid olla rihmülekandega ratta puhul plussid ja miinused?
osadel ratastel on rummu sees isegi kuni 8 kaheksa käiku.
tänud
Rihmülekanne
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Rihmülekanne
Mõned isiklikud kogemused on tekkinud kuna lapse rattal on rihmülekanne.
Plussid: vaiksem, hooldevaba, ei määri, kergem vist grammi võrra, peaks kestma kauem kuna venib ja kulub vähem kui kett, tundub et püksisäär ei kipu vahele jääma.
Miinused: jooksu allapanek keerulisem, enamik versioone vajavad pingutamiseks võtit, ilmselt ka kallim, varuosasid igast putkast ei saa kui midagi peakski juhtuma, käike vähem kui ketiga versioonidel.
Plussid: vaiksem, hooldevaba, ei määri, kergem vist grammi võrra, peaks kestma kauem kuna venib ja kulub vähem kui kett, tundub et püksisäär ei kipu vahele jääma.
Miinused: jooksu allapanek keerulisem, enamik versioone vajavad pingutamiseks võtit, ilmselt ka kallim, varuosasid igast putkast ei saa kui midagi peakski juhtuma, käike vähem kui ketiga versioonidel.
ma puht sportlikust huvist küsiks, et kus sellist osta saab? Mõnda pilti on näidata?
enne ostmist ära siis oma ratta dropouti unusta, see peab chainstay poolt olema avatud kuna rihm teadupärast kokku-lahti ei käi.birgo99 kirjutas:ma puht sportlikust huvist küsiks, et kus sellist osta saab? Mõnda pilti on näidata?
Gravity is a Bitch
Ega mina ei soovigi osta! Ja ma sellest võõrkeelsest soovitusest kahjuks aru ei saanudKuldar kirjutas:enne ostmist ära siis oma ratta dropouti unusta, see peab chainstay poolt olema avatud kuna rihm teadupärast kokku-lahti ei käi.birgo99 kirjutas:ma puht sportlikust huvist küsiks, et kus sellist osta saab? Mõnda pilti on näidata?