gt chucker 2.0
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
gt chucker 2.0
tahaks osta gt chucker 2.0 .....aga ei tea kas see ka hea on..ise olen algaja ja on olnud vaid mingi xc ratas.....aga tahaks minna nats karmima ala peale .......aga kas on mõtet selle rattaga alustada ja kas see on ka hea....hind on kuidagi odav ...selle pärast ma kahtlengi....kuna rahaline asi on piiratud siis ei saa mingit haiget pilli osta ...kogun raha ja jälle mingi väike upgrade ....niisiis tahaks teada teiste arvamusi sellest rattast....
Ride with me!!!
kirjutati juba et sobib algajale ehk siis sulle
mingi meeletu püss ei ole ja naisi sellega ei saa
aga hüpata saab ja saab ka oma kolju puruks sõita kui huvi on
... ja see jura, et keegi sõitis midagi sodiks on selle sõitja probleem mitte ratta viga. Reegel on see, et kõik asjad saab ära lammutada kui jagub piisavalt tahtmist.
mingi meeletu püss ei ole ja naisi sellega ei saa
aga hüpata saab ja saab ka oma kolju puruks sõita kui huvi on
... ja see jura, et keegi sõitis midagi sodiks on selle sõitja probleem mitte ratta viga. Reegel on see, et kõik asjad saab ära lammutada kui jagub piisavalt tahtmist.
-
- Rattur
chuker
isend ei ole hea.
teras raam
milleks sellist?
osta 2 amordiline ratas
teras raam
milleks sellist?
osta 2 amordiline ratas
Em, just alles hiljuti lugesin kuskilt, et näiteks alu raami elueaks loetakse miski 3-8 aastat sõltuvalt sõidustiilist.. Nimelt siis pidi cromo (nn. teras) väiksemate löökidepuhul uuesti tagasi painduma ja pinged ei jää nii suured sisse raami, samas alu raam pidi just nende pisikeste löökide kogusummana oma otsad andma, samas ei te kui õige see on, eks targemad lükkavad ümber või siis kinnitavad..
Kui te olete saanud täna hommikul hakkama 6 võimatu asjaga, miks siis mitte lisada sellele veel jalgrattasõit ?
-
- Rattur
raamist
ma ütlesin mida soovitan millise raamiga mitme amordiga ainult
eelmine kõneleja läks raami peale mitte mina
eelmine kõneleja läks raami peale mitte mina
-
- Rattur
raamist
võta merida fireball
samas hinnas ja parem
samas hinnas ja parem