Kas on mõtet sellist ratast osta?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kas on mõtet sellist ratast osta?
Tere. Mul on plaanis ratas osta. Silma jäi Merida Kalahari 500sx http://www.merida.ee/index.php?show=too ... 1,9&id=886
Mis arvate?
Mis arvate?
niisama sõiduks on see täitsa kobe ratas. kuid kui tahad ikka natuke tõsisemalt pedaalida, siis jääb kindlasti nõrgaks.
ise soovitaks tegelikult seda kalahari 510 mudelit.
see on küll 700 kr kallim, kuid tiba paremate juppidega. puudub ka raske ja mõttetu esiamort.
kuid väga palju tahta pole mõlemist mõtet
see on küll 700 kr kallim, kuid tiba paremate juppidega. puudub ka raske ja mõttetu esiamort.
Söidame mönuga
700 kr. on ka raha. kui jutt töö/poe/kooli/kodu vahet sõitmisest ei näe ma küll erilist põhjust miks peaks selle kallima ostma.peeter009 kirjutas:niisama sõiduks on see täitsa kobe ratas. kuid kui tahad ikka natuke tõsisemalt pedaalida, siis jääb kindlasti nõrgaks.
oled sa seda amorti proovinud, et mõtetuks pead
muidugi on 700 kr raha. ei väidagi, et see tühine summa oleks!
selle amordi kohapealt niipalju, et konkreetset mudelit pole proovinud, kuid sarnasest hinnaklassist küll. need amordid hakkavad aja mõõdudes loksuma ja kivisel/künklikul teel pole neist suurt abi. kui oled loksuva amordiga sõitnud, siis tead mis tunne on
kaalulisa on ka tuntav
kui väidad, et see on hea amort, siis ei ole ma sinuga nõus
lihtsalt minu arvamus on, et sellisel kõige odavamal vedrupulgal pole mõtet, parem juba jäiga kahvliga sõita
selle amordi kohapealt niipalju, et konkreetset mudelit pole proovinud, kuid sarnasest hinnaklassist küll. need amordid hakkavad aja mõõdudes loksuma ja kivisel/künklikul teel pole neist suurt abi. kui oled loksuva amordiga sõitnud, siis tead mis tunne on
kaalulisa on ka tuntav
kui väidad, et see on hea amort, siis ei ole ma sinuga nõus
lihtsalt minu arvamus on, et sellisel kõige odavamal vedrupulgal pole mõtet, parem juba jäiga kahvliga sõita
Söidame mönuga
Merida Kalahari 500sx on nn harrastusjalgratas st komponendid kannatavad piisavat (st garantiiaeg ) kulgemist alljärgnevatel tingimustel:MP kirjutas:Mulle tundub, et käiguvahetus pole sellel rattal eriti kiiduvärt. On kellelgi kogemusi?
Harrastusjalgrattad tagavad piisava vastupidavuse sellistele jalgratturitele, kes soovivad kasutada jalgratast mõnusaks ajaviiteks või praktiliseks liiklusvahendiks.
Sobib sõiduks jalgrattateedel ja laugetel metsaradadel. Seda eelistab rattur, kellele meeldib mägiratta välimus ja tunnetus, kuid kes ei kavatse harrastada väga tõsist maastikusõitu.
Seda tüüpi rattal on suht mõttetu arutleda teemal - käiguvahetuse kiiduväärsus. Käik teeb tal klõps ja heal juhul ka tunned, et pedaalimine läheb kergemaks/raskemaks.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
jah ma olen ka käinud neid Kalahari seeriaid vaatamas nimelt vennale vaja uut ratast osta! samas 500 seeria ei ole Aheadset süsteemiga vaid vanemate kaelakaussidega ja sellepärast seda ei valiks vaid võtaks kas siis juba 510 või 550 seeria ratta! Muidugi muret teevad ka ühekordsed pöiad ja tirr süsteem aga palju ikka tahta nii odavast rattast kuigi peab mainima ka et ratta hinnad on päris palju tõusnud!
EDIT: jah odav amort on raske ja mõtetu ja hakkab ruttu loksuma ja sadat muud imet tegema aga sõitmise teeb ta ikkagi pehmemaks! tglt on ju aluraam jäik ja kõvakahvliga on ikka päris ropp sõita! ise ma muidugi pean amordiks alates 3k eek amorte mis on jube pea et selle ratta hind
EDIT: jah odav amort on raske ja mõtetu ja hakkab ruttu loksuma ja sadat muud imet tegema aga sõitmise teeb ta ikkagi pehmemaks! tglt on ju aluraam jäik ja kõvakahvliga on ikka päris ropp sõita! ise ma muidugi pean amordiks alates 3k eek amorte mis on jube pea et selle ratta hind
-
- Rattur
merida
mõtetu
osta rademarist optima alusport
http://www.rademar.ee
3300kr
ja altus mis on juba palju parem
käisin meridat vaatamas pealegi see sram ei kõlba kuhugi
ja ratas oli imelik
osta rademarist optima alusport
http://www.rademar.ee