et siis juhtus kolepaha asi tartus rattaralli ajal, nähes neid paljusi rattureid ja rattaid finishisse sõitmas, tekkis jube tahtmine endalegi ratas soetada ning nii saigi endale ostetud samas asuvast Hawaii expressist esimene ratas millele rahakott peale hakkas ja mis silma jäi, ratas ise siis selline http://www.schwinnbike.com/products/bik ... php?id=415 , vähemalt minu meelest on see selline.
ja nyyd koju jõudes õhtul mõtlesin et peaks ikkagi uurima et mis sellisest rattast targemad inimesed arvavad? ise olen täiesti võhik rataste alal, nii et paluks siis arvamusi selle ratta kohta.
ise hakkan ratast ehk kasutama lihtsalt kooli ja koju sõitmiseks, kuid tahaks ka mõnelt rallilt osa võtta vahest(kuid mitte koha peale sõitma).
et kuidas ta neil rallidel vastu võiks pidada ja mis on tema head ja vead?
schwinn, vajaks arvamusi?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
- kristjan07
- Rattur
"hästi tehtud ost" sa oleks võinud enne siin käia uurimas ikke, aga no sellega kõlbab täitsa kooli ja kodu vahel sõitmiseks, ja ega ta ülessegi ütle kui sa mõnes rallist osavõta, aga ma arvan et selle rattaga ma piirduks aint matkasõitudega ei tea kas ta kannataks välja põhidistantse ja nende raputamist, muidu endal ka schwinn vana ratas ja sellega sai ilusasti TRM 31. km distants läbitud
- tõeline siga
- Rattur
Miks ta siis kohe "hasti tehtud ost". Omal sai esimeseks rattaks soetatud kõige odavam GT samade juppidega sisuliselt. Sõitis probleemideta 300 koha rattamaratonil ja siiani talve perioodil kulutan seda sama ratast. Pole vahetanud ketti, hammakaid (kuigi tegelikult võiks). Seega antud tingimusteks peaks see ratas täiesti kõlbama. Ei näe ka mingit mõtet deore tasemega poodi, kooli sõita. Kui hiljem rattasõit "haiguseks" saab siis võid midagi kangemat vaadata.
-
- Rattur
noonoh, kuid siis et mis tal need kehvemad jubinad seal küljes on? millel ma võiks veidi silma peal hoida? ja millega ma pean tulevikus arvestama et mis jupid kuskilt vahetamisele võivad minna?
ja eks ma tean muidugi et võinuksin ennem siin käia, kuid see tagantjärele tarkus ei muuda enam midagi kahjuks.
ja eks ma tean muidugi et võinuksin ennem siin käia, kuid see tagantjärele tarkus ei muuda enam midagi kahjuks.
- kristjan07
- Rattur
no ma mõtlesingi seda, et ennem tavaliselt kaalutakse, ja uuritakse asja aga see oli siis no ütleme nii et kiire ost siis... aga aitab sellesttõeline siga kirjutas:Miks ta siis kohe "hasti tehtud ost".
aga eks nagu ikka jälgi käiguvaheteid, pidureid jms., ning käi ikka see aasta tasuta hoolduses ka ilusasti ära ja kui uurid raamatuid ja loed foorumit edasi aga huviga siis mingi aasta pärast vb polegi vaja enam minna poodi seda ratast hooldama, aga loodame et üks inimene jälle jalgratta spordil juures kas või hobi korras
a ja üks asi veel jälgi jookse ka et need sul 8-sse ei läheks sest minu schwinn frontier fs al -asjasin siin veel see kevad jooksu 8-sse ja poest pärast öeldi et enam täielikult sirgeks neid ei saa ja pe****s nad on, nii et jooksud jah vajavad hoidmist