SCOTT siis avalikustas ka oma 2006a mudelid.
Uudisteks siis see, et tipp mtb-del kasutatakse jälle tubeless jookse ja Scale 10 on Srami jupiga.
Scott 2006
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Põnevad kompotid.
Ma vaatan et scott on saanud kuskilt suurema laadungi vana tüüpi xt tagakäikareid:
-------------
Derailleur (Rear)
Shimano XT 27 Speed
RD-M-751
-----------
Scale 70-st scale 30-ni on kõigil sama tagakäikar. Kas siis tõesti pannakse dual shifteritega siuke asi kokku - kuidagi valepidi ei käi?
Variant muidugi et info on seal esialgne ning ehk tähendab 751 tänapäeval juba rapid-rise'i.
Tähelepanuväärne nüanss on, et scale 10 on sram X.0-ga aga scale limited XTR-ga ...
Ma vaatan et scott on saanud kuskilt suurema laadungi vana tüüpi xt tagakäikareid:
-------------
Derailleur (Rear)
Shimano XT 27 Speed
RD-M-751
-----------
Scale 70-st scale 30-ni on kõigil sama tagakäikar. Kas siis tõesti pannakse dual shifteritega siuke asi kokku - kuidagi valepidi ei käi?
Variant muidugi et info on seal esialgne ning ehk tähendab 751 tänapäeval juba rapid-rise'i.
Tähelepanuväärne nüanss on, et scale 10 on sram X.0-ga aga scale limited XTR-ga ...
RD-M-751 ongi rapid-rise, XT2004 kui nii soovid. 750 on vana. vähemalt mul on paar tükki pappkarbis kapi otsas selliseid. ostke äraKirsa kirjutas:Põnevad kompotid.
-------------
Derailleur (Rear)
Shimano XT 27 Speed
RD-M-751
-----------
Jep, kui zoomid neid Scale-sid, siis kummilutt reedab, et ongi vana mudel. 04XT on ilma kummijullata.Kirsa kirjutas:Põnevad kompotid.
RD-M-751
-----------
Scale 70-st scale 30-ni on kõigil sama tagakäikar. Kas siis tõesti pannakse dual shifteritega siuke asi kokku - kuidagi valepidi ei käi?.
03XT
04XT
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.