ufm vs. agang
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
ufm vs. agang
UFM Hardy 3 või Author agang am.
Kumba soovitakdsite teie?
kas Ufm saab streeti edukalt sõita?
kas author agang saab edukalt tird sõita?
kumb on kaalu poolest kergem?
KUmmal on jupid paremad?
plaanis neist 1 ratas endale muretseda
arvestage et olen algaja
Kumba soovitakdsite teie?
kas Ufm saab streeti edukalt sõita?
kas author agang saab edukalt tird sõita?
kumb on kaalu poolest kergem?
KUmmal on jupid paremad?
plaanis neist 1 ratas endale muretseda
arvestage et olen algaja
Viimati muutis reemos, 12. 10. 2005. 14:11, muudetud 1 kord.
Kas trialistidelt oled juba küsinud?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
kõva teema
järjekordne vannabii rattur otsib omale pilli sest kõik sõbrad räägivad tird asjandusest, tegijamad uhavad striiti kah. Ei saa ka teisiti kui omale tird-striit hankida.
tegelikult on nii, et uuri
SEDA
ja kui kopp on ees sellest ja oled pihta saanud mida sa tahad saada siis võid
SIIA kah vaadata
aga ära viimast linki veel vaata - vara veel
järjekordne vannabii rattur otsib omale pilli sest kõik sõbrad räägivad tird asjandusest, tegijamad uhavad striiti kah. Ei saa ka teisiti kui omale tird-striit hankida.
SEDA
SIIA kah vaadata
kas OT mõnitav sissejuhatus hinnalisele infokübemele on saamas foorumi etiketi kohustuslikuks osaks? IMHO ei sunni keegi sind vastamaIntzz kirjutas: kõva teema
SEDA
SIIA kah vaadata
Las nad ostavad oma full-faced, kaitsmed ja kallid dirti, streeti, downhilli ja midaiganes rattad. Peaasi et nad ise rahul on. Mind näiteks ei häiri kui keegi ostab omale kalli downhill ratta, et sellega siis pühapäeviti veidi metsas tiirutada. Kui raha on siis miks mitte, ma oleks ise ka siis parema ratta ostnud.
- raalifriik
- Rattur
Tänu nendele vanabiidele saad sina ka oma tird-streedi odavamalt kätte. Õnneks on palju vanabiisid ja muid biisid, kes kulutavad mõttetult raha (ostavad 10K eest 150 g kergemad jooksud selle asemel et ise 10 kg alla võtta jne) ja toidavad sellega tööstust, mille vilju me kõik maitseme.Intzz kirjutas:Ei saa ka teisiti kui omale tird-striit hankida.
Pole proovinud 10K jookse veel osta. Küll olen proovinud 10kg alla võtta ja tulemus-võimatu. Äkki siiski prooviks 10K jookse. Aga nendega vist ei saa tirt-striiti panna.konakona kirjutas:Tänu nendele vanabiidele saad sina ka oma tird-streedi odavamalt kätte. Õnneks on palju vanabiisid ja muid biisid, kes kulutavad mõttetult raha (ostavad 10K eest 150 g kergemad jooksud selle asemel et ise 10 kg alla võtta jne) ja toidavad sellega tööstust, mille vilju me kõik maitseme.Intzz kirjutas:Ei saa ka teisiti kui omale tird-striit hankida.
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....
10K eest saad peaaegu DeeMaxid millega võid tirdi ja striiti panna palju kulub. Mingid foorumisisesed maaletoojad oskavad kindlasti täpse hinna öelda. Ilusad kollased on ka, tüdrukud poe eest raudselt vaatavad.Olts kirjutas:Äkki siiski prooviks 10K jookse. Aga nendega vist ei saa tirt-striiti panna.
Kuna kaalu alla ei saa, soovitan kah HARDYt. Ei pea vähemalt tõuse võtma.m6mm kirjutas:Võimatu on asi, mida sa veel teinudpole. Aga jutt õige, poisid, kõik käed lenksu peale!Olts kirjutas:Pole proovinud 10K jookse veel osta. Küll olen proovinud 10kg alla võtta ja tulemus-võimatu.
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....
- vigurivänt
- Rattur
Hardy kirjutas:nuh healjuhul saad tagumise DeeMaxsi 9 k kätte ja esimene jääb tiba 8k kanti..
Tekitasid huvi, et paljuga sedasorti jooksud kätte saaks nt saksast. Sain tulemuseks ca 8000eeku:
Mavic Deemax , Laufradsatz für Scheibenbremsen, Modell 2005 mit gelben Felgen,gelben Naben und schwarzen Speichen, , FR oder DH , Euro 460,00
DT FR 440/FR 6.1 , FR Laufradsatz für Scheibenbremse , Euro 450,00
+40 eurot transaraha ja jooksud tulevad ise sulle saksast koduväravasse
DT FR 440 pole niii silmapaistev, kuna värvus on must.
Samas kohe-kohe tuleb müüki punane DT FR 2350
http://www.dtswiss.com/index.asp?fuseac ... etail&id=5
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Ja materjalid on ka nii heaks kergeks läinud, et jooksude kaalud on väga lähedal weightweenide ideaalkaalulemart kirjutas:Samas kohe-kohe tuleb müüki punane DT FR 2350
http://www.dtswiss.com/index.asp?fuseac ... etail&id=5
marion kirjutas: http://www.dtswiss.com/index.asp?fuseac ... etail&id=5
Ja materjalid on ka nii heaks kergeks läinud, et jooksude kaalud on väga lähedal weightweenide ideaalkaalule
Kodukal on sisestaja ära väsinud, tegelt on kaal ikka olemas
FR 2350, Weight set: Approx. 2350 g (without quick release/thru axle)
http://www.dtswiss.com/data/files/DAT_E ... 081102.pdf
tähelepanelik lugeja märkab, et toote nimes olev number tähendabki kaalu grammides. This is the end of OT.mart kirjutas:Kodukal on sisestaja ära väsinud, tegelt on kaal ikka olemas FR 2350, Weight set: Approx. 2350 g (without quick release/thru axle) http://www.dtswiss.com/data/files/DAT_E ... 081102.pdfmarion kirjutas: http://www.dtswiss.com/index.asp?fuseac ... etail&id=5
Ja materjalid on ka nii heaks kergeks läinud, et jooksude kaalud on väga lähedal weightweenide ideaalkaalule
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"