trossid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: trossid
Need mustad trossid? Mul käiguvahetuse peal on sellised. Ei saa öelda, et märgatav vahe tavalisega oleks aga terve eelmine aasta küll mingit probleemi ei tekkinud. Isegi Kaeksi mudamaratonil toimisid lõpuni (mida ei saa öelda pidurite kohta).charlie kirjutas:ostsin kogu komplekti (pidur+käik) tefloniga kaetud trosse. maksid kurivaimud topelt hinna võreldes tavalisega, aga ehk toimivad paremini. on kellegil kogemusi või laidate mu head kavatsused kohe maha?
Tuntav vahe tuleb ilmselt siis kui panna uued trossid koos uute korralike kõridega. Ja kõride pikkust peab ka jälgima, et tross võimalikult otse jookseks igaltpoolt.
Mul on ilmselt see noname, sest 300 ta raudselt ei maksnud. XTR tross peaks kõriga komplektis olema vist. Eraldi pole näinud.N kirjutas:Tefloniga tross jookseb de facto paremini kui tavaline roostevaba või hoidku selle eest et oleks mitte roostevaba tross veel.
Eestis on saada XTR teflon trossi, mingi 300 ca vist ja siis mingit no name-i, mis kulub küll kiiremini, kuid on kolm korda odavam.
jagwire trosse on müügil Velospetsis, hinda ei mäleta.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
- 5TH ELEMENT
- Rattur
XTR tross oli jah veloplusis 170, nüüd 140kr eraldi, kaardiga -10%.
aga öelge, kas XTR kõridel on ka vahe nt Jagwire kõridega? V+ müüb neid 590kr/komplekt vist (esi+tagakäigukale, võib-olla olid ka piduritele), päris karm hind ikka.
samas, kui ise panin taha xtr'i käiguka koos xtr trossiga hawaiis, siis soovisin ka Jagwire kõri panna aga shimano tavaline pidi paremini sobima (neil oli mõlemat müüa, nii et pähe seekord midagi ei määritud, Jagwire isegi kallim)?
aga öelge, kas XTR kõridel on ka vahe nt Jagwire kõridega? V+ müüb neid 590kr/komplekt vist (esi+tagakäigukale, võib-olla olid ka piduritele), päris karm hind ikka.
samas, kui ise panin taha xtr'i käiguka koos xtr trossiga hawaiis, siis soovisin ka Jagwire kõri panna aga shimano tavaline pidi paremini sobima (neil oli mõlemat müüa, nii et pähe seekord midagi ei määritud, Jagwire isegi kallim)?
mul nüüd kõride ja trossidega probleem. käigukad on shim kõrid ja trossid jooksevad hästi, pidurid jagwire kõri ja tagapidur kuskil jookseb nagu kinni. esimene käib väga ilusasti. viga vist on selles kaares, mis suunab trossi piduritele. kõik asjad on uued ja õlitatud, pidurid XTR ja kaar mingi no-name värk. soovitusi mida teha/proovida?
välistada ei saa ka pidureid endid... mul pole see kaar küll kunagi probleemi valmistanud, kuigi on ka no name-i olnud. Kui on uus, toimib.charlie kirjutas:mul nüüd kõride ja trossidega probleem. käigukad on shim kõrid ja trossid jooksevad hästi, pidurid jagwire kõri ja tagapidur kuskil jookseb nagu kinni. esimene käib väga ilusasti. viga vist on selles kaares, mis suunab trossi piduritele. kõik asjad on uued ja õlitatud, pidurid XTR ja kaar mingi no-name värk. soovitusi mida teha/proovida?