Gripshiftid: mida eelistada ja miks?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Gripshiftid: mida eelistada ja miks?
Olid X-7 omad peal. Kahe aastaga on suht ära kulunud see kummiosa, mida väänama peab. Jätan need talverattale. Nüüd uuele rattale uusi vaja.
Olen valiku ees:
X-7
9.0 (jah, ka neid on veel saada)
X-9
X-0
Mida eelistada ja miks?
Vaatan, mitmed on endale X-0 pannud, kuigi käikarid ise nõrgematest sarjadest. Miks?
Olen valiku ees:
X-7
9.0 (jah, ka neid on veel saada)
X-9
X-0
Mida eelistada ja miks?
Vaatan, mitmed on endale X-0 pannud, kuigi käikarid ise nõrgematest sarjadest. Miks?
Kui neid 9.0 grippe veel ka soodsalt on, siis võta need. Põhjendusi poleks vajagi - odavalt saades parim hinna ja kvaliteedi suhe.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
ok, siis küsiks isegi, kas .0 seerial oli see kummisegu siis parem/pehmem? nt mina ei ole oma 7.0 gripiga kohanud mingeid probleeme haarduvusega, ei märjaga, lumega jne. seega kas veel saada olev 9.0 on sama hea?Andrus K kirjutas:see on asjalik info. X-7`ga oli küll nii, et ühel võistlusel peale porimülkasse kukkumist ja kinnaste ära määrimist on tükk tegu vahetamisegaErmo kirjutas:Ntx. palja käega, kui peopesa on higine, X9 ei keera. Küll aga X0-d
velo clubbers