Mõtlesin, et vahetaks kogu kupatuse välja. Hüpata enam ültse ei saa - 20cm peal on vahest juba siuke tunne, et nüüd käib praks. Tegelikult dirtti nii väga ei sõida ültse.
3 korda olen uut rummu ostnud.
Kahjuks ka iga kord sama, sest tegelikult firmanimedest/kvaliteedist ma rattamaailmas ei jaga tuhkagi.
Ehk soovitate siis midagi head ja kvaliteetset. Põhjendage ka palun oma arvamust, ehk saaks mingit haridust endale...
Ehk vajab mainimist et ees on mingid vedrud kahvlis ka... amordi nime nad vist ei vääri. merida noh
Soovitage jookse
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Soovitage jookse
Aru ma ei saa, miks tekitad taaskord teema - hüpata tahan, tagajooks läheb katki ja uue ostuks raha põle. Oled ju selle teema juba ülesse võtnud siinMirkel kirjutas:Mõtlesin, et vahetaks kogu kupatuse välja. Hüpata enam ültse ei saa - 20cm peal on vahest juba siuke tunne, et nüüd käib praks. Tegelikult dirtti nii väga ei sõida ültse.
3 korda olen uut rummu ostnud.
Kahjuks ka iga kord sama, sest tegelikult firmanimedest/kvaliteedist ma rattamaailmas ei jaga tuhkagi.
Ehk soovitate siis midagi head ja kvaliteetset. Põhjendage ka palun oma arvamust, ehk saaks mingit haridust endale...
Ehk vajab mainimist et ees on mingid vedrud kahvlis ka... amordi nime nad vist ei vääri. merida noh
Siinse teema võiks lukku panna.
PS. teema pealkiri on kah desorienteeruv/laialivalguv, kuna ei ava teema tuuma. Sobivam oleks olnud nt soovitage odavaid hüppamiskindlaid 26" jookse.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.