Magura HS-11
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Magura HS-11
Oskab keegi midagi kosta nende kohta, rahaline seis kahjuks kettaid ei luba ja pakuti "oma hinnaga" neid (sama hind mis uutel xt piduritel et-s). Kas krabada? (need muidugi laos 2 aastat seisnud isendid)
Ma arvan, et onpriit908 kirjutas:...Ma ei tea kas on mõtet järgida ütlust, et parem korralik V kui odav ketas
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Saksas on komplekti hind ca 100eur st ca 1600 raha, sinul kokkuhoid 2x. hs11 on igati tubli pöiapidur, puuduseks vaid kaal ca 1kg. Pidurdusjõud ca 4x suurem kui ükskõikmillisel Vpiduril. Mudas sama hädine nagu kõik pöiapidurid. Paigaldamine imelihtne. Järelhäälestamist/reguleerimist ei vaja.priit908 kirjutas: 400 krooniga tükk, praegu on mul mingi hädine shimanni m465 ketas ees ja taga shimanni deore V-pidurid
950 g (Satz).
40 bar bei 180 N Handkraft
http://www.komponentix.de/onlineshop/in ... magura.htm
Ketaspiduritele mõeldes: Vpidurilt ketaspidurile üleminek nõuab uut tagajooksu, mis jälle maksab mõne raha. Ja raamil peab olema kettavalmidus.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.