Fox 32 F100 RL õhukamber

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
Gunnar
Rattur

Fox 32 F100 RL õhukamber

Postitus Postitas Gunnar » 20. 11. 2007. 19:29

Tekkis küsimus mu uue mänguasja kohta.

Nimelt tali käes ja lasin amordi õhust tühjaks, uus amort, varem polegi seda teinud ja koos õhuga pressis ventiili kaudu välja ka õli/määret, rohelist ja nati määrdunud. On see normaalne (nt montaašimääre) või on mingi kala sees? Õhu muidu hoiab ja töötab hästi.

Seni olen reguleerind õhku vähemaks pumbal oleva nupu abil, nyyd lihtsalt vajutasin ventiili pliiatsiga alla.
Ratas on minu hobi, mitte elu

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Re: Fox 32 F100 RL õhukamber

Postitus Postitas erikr » 20. 11. 2007. 22:18

Gunnar kirjutas:Tekkis küsimus mu uue mänguasja kohta.

Nimelt tali käes ja lasin amordi õhust tühjaks, uus amort, varem polegi seda teinud ja koos õhuga pressis ventiili kaudu välja ka õli/määret, rohelist ja nati määrdunud. On see normaalne (nt montaašimääre) või on mingi kala sees? Õhu muidu hoiab ja töötab hästi.

Seni olen reguleerind õhku vähemaks pumbal oleva nupu abil, nyyd lihtsalt vajutasin ventiili pliiatsiga alla.
ikka tibake tuleb. pindpinevusjõud, adhesioon ja muud koolis õpitud füüsikanähtused hoiavad veidikest õli ventiili teisel poolel ja ventiili avanemisel surub õhk selle välja.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Re: Fox 32 F100 RL õhukamber

Postitus Postitas mart » 21. 11. 2007. 10:23

Gunnar kirjutas:
...lasin amordi õhust tühjaks
...koos õhuga pressis ventiili kaudu välja ka õli/määret, rohelist ja nati määrdunud. On see normaalne (nt montaašimääre) .
Jep, tegu silindri ja kolvi tihendusmäärdega. Ettenähtud kogus ca 5ml.
Pilt
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Vasta

Mine “Jupid”