EL abiseade jalgrattale
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
EL abiseade jalgrattale
Soovin endale sellist vigurit saada. kas eestist on võimalik selline kit leida.kes asjast midagi kuulnud andke palun inffi.
Re: EL abiseade jalgrattale
Kas lühend ELtähendab akut, regulaatorit ja esirummus olevat elektrimootorit. Kui jah, siis Eestist seda ei leia. Läbi ET-bike peaks saksast saama tellida.lemontsik kirjutas:Soovin endale sellist vigurit saada. kas eestist on võimalik selline kit leida.kes asjast midagi kuulnud andke palun inffi.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Keegi kunagi siin foorumis pakkus ka sellist asja. Tuhla vanemates teemades, kasuta otsingut.
edit: vaevusin ikka ise otsingut kasutama ja sain sellise vaste... viewtopic.php?f=45&t=18981&p=165029&hil ... or#p165029
edit: vaevusin ikka ise otsingut kasutama ja sain sellise vaste... viewtopic.php?f=45&t=18981&p=165029&hil ... or#p165029
no kas polegi siis kedagi kes asjast midagi teaks. Näiteks GO-HUB kit on vinge asi aga kuidas seda saada ei kujuta ette.
Ei saa pihta, mda teada tahad.lemontsik, oguretshik, tomatshik, vegetablhik kirjutas:no kas polegi siis kedagi kes asjast midagi teaks..
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
tellid internetist. http://www.werelectrified.com/index.php?cPath=2lemontsik kirjutas:no kas polegi siis kedagi kes asjast midagi teaks. Näiteks GO-HUB kit on vinge asi aga kuidas seda saada ei kujuta ette.
mul selline isend just üle. jõudis kohale möödunud nädalal. ise aga olin jõudnud juba uue bionx-süsteemi soetada, nii et võin ta maha müüa kui on soovi. tegemist on 48v-se, ehk võimsama süsteemiga - lubab päris kiiresti sõita. raha tahan 15000.- rademari rattamaailmas on näha ka minu eelmine elektrijalgratas - trek 7200-le paigaldatud bionx 250. samuti müügis. hind koos ratta ja lisavarustusega 18000.-lemontsik kirjutas:no kas polegi siis kedagi kes asjast midagi teaks. Näiteks GO-HUB kit on vinge asi aga kuidas seda saada ei kujuta ette.
tel 5011956