piduriklotsid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
piduriklotsid
Kas keegi teab kust osta tartust pidriklotse mingi normaalse hinna eest
pole varem neid vajanud aga tahaks vanema ratta korda teha
samuti huvituks ka pulsikellast, rattasõidu ja joosmise jaoks:)
Mu hobune on viisakas,ta lubab mul alati esimesena üle tõkke hüpata!
Re: piduriklotsid
Kas sa tahad piduriklotse või pidureid?
Mis tüüpi pidureid/klotse?
Mis tüüpi pidureid/klotse?
tahaks piduriklotse, mitte pidureid
ja tüüpi mai tea,tavalised(mis iganes need ei oleks)
ja tüüpi mai tea,tavalised(mis iganes need ei oleks)
Tartus on tavaliselt nimetatud Alpriisi ja Tähtvere rattapoodi. Aardla selveri juures on ka mingi pood.
kas sul on endal plaanis käed mustaks ehk ratas korda teha, kui ei, siis mine kõige täiega rattapoodisigrid kirjutas:Kas keegi teab kust osta tartust pidriklotse mingi normaalse hinna eest
kui sul on endal plaanis ratast remontida, siis saada vähemalt piduritest piltki, saad täpsemad vastused
ja oma signatuuril paranda palun ära: mitte ennem, mis tähendab eesti keeles pigem, vaid enne, mis tähendab kronoloogiliselt varasemat tegevust
õigus jh.:Dma kiiruga:D
nüüd tuli endalgi meelde tähtvere rattapood ja jah ma teen ise oma käed mustaks:)
ma ei hakka piduriklotside pärast minema rattaparandusse,ega see ei tähenda et ma tüdruk olen et hakkama ei saa;)
ma esmaspäeval käin ja uurin,aga äkki sis keegi vähemalt soovitab mida osta:)?
nüüd tuli endalgi meelde tähtvere rattapood ja jah ma teen ise oma käed mustaks:)
ma ei hakka piduriklotside pärast minema rattaparandusse,ega see ei tähenda et ma tüdruk olen et hakkama ei saa;)
ma esmaspäeval käin ja uurin,aga äkki sis keegi vähemalt soovitab mida osta:)?
me ju ei tea, mida sul täpselt vaja onsigrid kirjutas:ma esmaspäeval käin ja uurin,aga äkki sis keegi vähemalt soovitab mida osta:)?
ja ma ytlen et tavalisi piduriklotse
http://www.mystic.ee/?page=2 midagi sellist
sellelt lehelt tuleb igal uuesti avamisel uus objekt ja piduriklotsi ma veel näinud ei olesigrid kirjutas:ja ma ytlen et tavalisi piduriklotse
A-pidur, V-pidur (piduriklotsidega, pidurikummidega), midagi hoopis muud?
Odyssey Brake pads
ok-ok, tegelikult on aru saada, et sul on vaja kõige enamlevinud odavamapoolsete maastikurataste piduriklotse (minuarust küll mitte päris selliseid, nagu pildil), aga oskad sa ka neid õige nurga all paigaldada ja pidureid reguleerida? külgepanek ei ole iseenesest midagi
Kui vanem ratas, siis tasub ikka vahetamist vajav jupp käes poodi kõndida ja öelda, et sellises suuruses sellist väikest juppi vaja. Erinevaid piduriklotse vast ikka leiab. Just odavamatel ja vanematel ratastel võib igasugu erinevaid imelisi kinnitusmooduseid olla leiutatud, tavarattast veidi väiksemad või suuremad kruvid. Reguleerimiseks otsi muidugi netist infot kõigepealt. (kaagutab muidugi ka alles algaja)
mul nagu vanem ratas sessuhtes et ta juba vanem ,linnaratas
teine on mul eelmisest aastast maastiku ratas
mul tuleb sõber ka appi kuna kett tahab vahetamist
teine on mul eelmisest aastast maastiku ratas
mul tuleb sõber ka appi kuna kett tahab vahetamist
Tartu turul on miski ratta ja juppide pood. Seal igatsugu erispärast kraami, nii tuntud, kui tundmatu nimega tegijatelt. Klotsi valik seinast seina. Hinda vaata kohapeal.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
tänan,plegi seal veel käinud,ei teadnudki et seal on:)mart kirjutas:Tartu turul on miski ratta ja juppide pood. Seal igatsugu erispärast kraami, nii tuntud, kui tundmatu nimega tegijatelt. Klotsi valik seinast seina. Hinda vaata kohapeal.
aga uuel nädalal käin läbi:)