Shimano XTR Dual Control M965-väärtus?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Shimano XTR Dual Control M965-väärtus?
http://www.chainreactioncycles.com/Kits ... delID=7929
tere, jäi silma selline pakkumine, tundub päris hea hinnaga olevat, täiskomplekt ikkagi,
Kuid kas keegi äkki selgitaks, et kas tegu on hea hinnaga või ei ole kaup seda raha kuidagi väärt.
Parimat, Riho
tere, jäi silma selline pakkumine, tundub päris hea hinnaga olevat, täiskomplekt ikkagi,
Kuid kas keegi äkki selgitaks, et kas tegu on hea hinnaga või ei ole kaup seda raha kuidagi väärt.
Parimat, Riho
Viimati muutis 9snow, 12. 05. 2008. 18:54, muudetud 1 kord.
Re: Shimano XTR Dual Control M965
Ma saan aru, et seal on ainult esimene link/pidur ?
jahveiko kirjutas:Ma saan aru, et seal on ainult esimene link/pidur ?
jah, 119 USD +post see sisaldab linki rootorit ja sadulat, üks tükk
teine tuleks juurde osta ehk siis 2x119 + post sama raha eest leiaks ju muud ka aga XTR peaks ju kah mingit väärtust omama? Loomulikult Kui deore või Juicy 5/3 on paremad uuemad ju ikkagi siis ma nende XTR-ide suunas ei vaataks.
teine tuleks juurde osta ehk siis 2x119 + post sama raha eest leiaks ju muud ka aga XTR peaks ju kah mingit väärtust omama? Loomulikult Kui deore või Juicy 5/3 on paremad uuemad ju ikkagi siis ma nende XTR-ide suunas ei vaataks.
On neid, kes kiruvad dualcontrol lingid maapõhja ja neid, kellele see hirmsasti meeldib (mulle meeldib). Harjumuse asi. Vahetus ja pidurid töötavad hästi, midagi paha öelda ei oska. Võid osta küll (kui see dualcontrol süsteem sümpatiseerib).
Re: Shimano XTR Dual Control M965-väärtus?
Üks küsimus seoses Dual Control heeblite ja Avid Juicy 5 ketaspiduritega - kas avidi pidurivoolikud istuvad näituseks Shima XT dual control heeblite külge? Või on mingit adapterit vahele tarvis? Ma olen siin müügi teemas vaadanud, et mõnel rattal on avidi pidurid ja shima dual control lingid.
Avid kasutab DOT õli, mis on sööbiv. Shimal (ja Magural) on mineraalõli,mida võid julgelt enda ja ratta peale tilgutada. Dot-i ja mineraali omavahel segada ei tohi, küll võib mineraali panna DOT süsteemidesse. Shima tihendid sööb DOT ära. Ehk siis lühidalt, kui keegi kasutab avid hüdroketast ja shima dualkombot, siis peaks avidis olema mineraal õli ja kohe pealepanekust saati. Et sa nägid kusagil avidit ja dualit koos, on variant, et kasutusel avidi mehaanilineketas või hoopis Vpidur.hannesp kirjutas:Üks küsimus seoses Dual Control heeblite ja Avid Juicy 5 ketaspiduritega - kas avidi pidurivoolikud istuvad näituseks Shima XT dual control heeblite külge? Või on mingit adapterit vahele tarvis? Ma olen siin müügi teemas vaadanud, et mõnel rattal on avidi pidurid ja shima dual control lingid.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Tõepoolest, tegu oli hoopis Avid Single Digit 7 piduritega, mille ma Juicydega sassi ajasin
Eks siis tuleb vahelduseks mõned teised shifterid hankida.
Eks siis tuleb vahelduseks mõned teised shifterid hankida.